BiH
5

Stranka za BiH Mostar: Vladajući zaboravljaju da narod nije naivan

FENA
Amer Jerlagić (Foto: Klix.ba)
Amer Jerlagić (Foto: Klix.ba)
Gradski savjet Stranke za BiH Mostar priopćio je kako se približavanjem Općih izbora primjećuje "organiziran i koordiniran pokušaj vladajućih stranaka na uvjeravanju naroda kako mu je sada dobro, kako mu ništa ne nedostaje te kako treba biti zahvalan vlastodršcima što nije gladan".

"Uvjeravaju narod da su stabilizirali proračune i pokrenuli razvojne projekte, ali zaboravljaju da narod više nije naivan. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Zapravo, vladajuće strukture su zadužile narod, zadužile se Federaciju za nove 3 milijarde KM, zadužili su Hercegovačko-neretvansku županiju za 14 milijuna KM. Sve će to vraćati nove vlade, odnosno to će vraćati narod. Cilj je jasan održati mir naroda i privid stabilnosti do izbora 12. listopada, a poslije izbora šta će biti nije ni važno", navodi se u priopćenju.

Iz ove stranke pozivaju građane da "otvore oči te da upitaju i sebe i njih što su u protekle 4 godine uradili na privlačenju investicija i kolike su investicije danas u odnosu na razdoblje od prije 5 ili 6 godina kada je Stranka za BiH bila na vlasti". Također pozivaju građane da upitaju kakve pomake su napravili na putu prema EU i NATO te što su uradili za poboljšanje sustava zdravstvene zaštite u Mostaru, Županiji i šire".

"Stranku za BiH su prije 4 godine srušili udruženim medijsko-političkim cunamijem, mada su naši rezultati rada u svakom pogledu bili višestruko bolji od rezultata aktualne vladajuće većine. U međuvremenu smo rekonstruirali i podmladili stranku, otjerali smo sve one kojima je osobni interes ispred državnog i općeg interesa", navodi se u priopćenju Gradskog savjeta Stranke za BiH Mostar, u kojem se dodaje kako je ta stranka jedini logičan izbor za glasača.

"Punoljetni smo i iskusni, a istovremeno pomlađeni i puni energije da krenemo u reforme i povedemo Bosnu i Hercegovinu naprijed", navodi se u priopćenju.