Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA igraci !!!
Veliki strah je zavladao Sarajwvskom trojkom kada culi da Bake ukazi u ring ,malo im tri prena jedan pa zovu Radoicu da bude cetiri prena jedan 😅😅
efendica sam smatrao finom i sppsobnom alternativom dok nisu primili amdiju lipovacu u szBIH koji oko vrata nosi orden svetog save
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Druga mutacija virusa SDA, prva je bila nestali MBO...
Sretno SBiH! Gore od Trojke u kantonu i ovog neodvučenog smeća ne može!
Svi koji živimo u Novom Gradu znamo koliko je Efendić uradio za našu općinu, od mene puna podrška. Ali stvarno ono za Lipovaču im nije trebalo.
SDA samo drugo ime Semir je pao zbog benzinske hladno kad je uzeo novac za benzisku na vodozastitnoj zoni.Hifa posteno platila i dobili ljudi pametno cisti ko suza tako da Semir pada kao kruska.
Efendic najbolji kandidat za predsjednistvo ako se usudi. Ostali no comnent.
Zar ovi jos uvijek postoje?
Efendić ce biti iznenadenje izbora, tesko ce se bez njega napravit većina.
Sve te SDA poltronske stranke, i DF i SBiH će izaći samostalno samo da bi razvodnili najjaču bošnjačku oporbu (trojku). A onda kad SDA-u bude trebala matematika, odmah će uskočiti.
trojka iz have čiste nastala ??😎
hahahhahahhahahah, samostalno, hahahhahahha. SDA KEROVI kao i DF.
Najpatriotskija stranka još od vremena Hareta!
Rumeni govori o neovisnom pravosudju bez politickog uticaja. Rumeni, da ima neovisno pravosudje ti bi davno bio u prdekani .
Rumeni govori o neovisnom pravosudju bez politickog uticaja. Rumeni, da ima neovisno pravosudje ti bi davno bio u prdekani .
Sailajdžić radi u korist SDA
Radončić je uvjek i zauvjek pakaš.
Nazalost, satelit sda, nista vise.
Ljigavci koji igraju za SDA.
Krkanske glOve.