{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stranka za BiH: Izborna kampanja se svela na optuživanja i podmetanja

17.9.2012. u 11:19
1
6
Stranka za BiH: Izborna kampanja se svela na optuživanja i podmetanja
1
Stranka za BiH: Izborna kampanja se svela na optuživanja i podmetanja
Izborna kampanja velikih stranaka, članica "sedmorke" svela se, ne na predstavljanje programa koji bi poboljšali situaciju u lokalnim zajednicama i zemlji, te omogućila građanima bolji život, nego na međusobna optuživanja, podmetanja i okrivljavanja, upozoravaju iz Stranke za Bosnu i Hercegovinu u saopćenju za javnost.
"Vrhunac neslaganja je međusobno optuživanje ko je veći izdajnik, a ko veći patriota, te ko je kriv za ukupno alarmantno i beznadežno stanje u Bosni i Hercegovini, što nema apsolutno nikakve veze sa izbornim programima za ove lokalne izbore", kažu iz ove stranke.

"Stranka za Bosnu i Hercegovinu želi podsjetiti građane Bosne i Hercegovine da su upravo stranke 'sedmorke' i njihovi lideri odgovorni za teško stanje u našoj državi. U nemoći da predstave adekvatne i kvalitetne programe, koji bi učinili koliko toliko podnošljiv život građanima Bosne i Hercegovine, predstavnici 'sedmorke' neargumentovano koriste govor suprotan onome što su potpisali u Kodeksu ponašanja političkih stranaka u izbornoj kampanji", navodi se u nastavku.

Stranka za Bosnu i Hercegovinu, kao jedna od potpisnica Kodeksa, osuđuje takve postupke i to neće činiti, istaknuto je.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: