Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle Stranka dijaspore Bosne i Hercegovine (SDBiH) je BOSNJACKA stranka dijaspore ili stranka bosnjacke dijaspore i NE PREDSTAVLJA NE-BOSNAJKE U DIJASPORI! Nece za nju glasati ne-bosnjaci ni iz dijaspore ni od kuce. Toliko.
Gdje ne uzeše tursku riječ, no grčku. Pa, Turci nam pogasiše požare, skratiše ćunu....
Vrijeme je i bilo da neko nazove Dodikovo izivljavanje pravim imenom - on vise zaludjuje sve oko sebe, i bogati sebe i svojih 2-3% poslusnika na racun - koga drugo do - Bosanskih Srba. Bosnjaci uglavnom vise ne registriraju njegova laprdanja, ali treba reagirati. Bravo Stranka Dijaspore.
Bas su simpaticna ova baHlincad kako u dijaspori prate desavanja kod svojih predaka.A kako i nece kad njih i izvorni i.slam smatra i.zmetom od v.jere.Nije laHko danas biti baHlince u svijetu
Stranka dijaspore?! Hahahahahaha, blesavi Bantustanci!
Ne zeli sam Dodik razlaz, zeli ga ceo srpski narod. FREE SRPSKA
nije li malo arogantno dati sebi ovakav naziv - stranka dijaspore? jer, ispada, da sad ti ljudi iz stranke predstavljaju svu dijasporu. valjda ce se na izborima vidjeti ko koga (statisticki) predstavlja.