Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kavi ste vi ljudi zeljela bi znati. Da vam nije dijaspore pola bi vas bilo gladnih. Vi laprdati bez razuma. Kako dijaspora zivi to je njihova stvar. Sta ako bi se oni zeljeli vratiti i traziti posao, kojeg vi obavljate. Posla se nema za sve. Jadna je vasa zemlja sa takvim umovima.
U BiH definitivno nema buducnosti.
Dodik je car!
moi dragi dijasporci i vi poceli sa strankom ako vec imate stranku ako ste posteni a ne neki narkomancici kao sto nam ovi u bih uradite nesto da zavrnete dodotk novca samo dvije godine i da vidite kako ce se ovi nasi politicari da dogovaraju
Nedaj se Mile !! Ti si nama balijama jedina šansa da ukinemo RS :) Još samo jedan mandat i bit ćete u rangu Sjeverne Koreje po ljudskim pravima i po zivotnom standardu :)
--stranka dijaspore .....majke ti šta vi hoćete koji *** šte se vi miješate imate svoje drzave pa tamo komandujte (ako mozete9
jest kao što je i Zimbabve moja zemlja
VELIKA SRBIJA za 21. vijek http://imageshack.com/a/img837/771/za5b.jpg xD
bravo otkrili ste ameriku . dodik je neokrunjeni kralj RSa i radi sve sta hoce i kako hoce nadamo se da nece dokle hoce .
Nema ba nepristrasnog suda u BiH! Sudovi uvijek rade u neciju korist, samo sto se sada mijenja "Šef" pa su odluke suda "nepristrasne" za nekoga drugog.