Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajte vi malo kod brace u Francusku,vi cete nekom nesto pricat sosoni jedni,cijeli svijet se digo protiv vas,a vi cete nesto pametovat
Koje smo mi balije... kada nam trebaju donacije, valjaju nam dijasporci, ali kada nema hape, odmah smo tu da im psujemo majku i kritikujemo svaki korak. Nisam dijasporac, ali postujem sto trose kod nas pare svakog ljeta, umjesto u Francuskoj, Njemackoj, Americi, Turskoj... no, to se negleda jer balija zeli da licno vidi taj novac u svom dzepu, tek bi mu onda dijasporci bili dobri.
Kakve to veze ima sa bilo cim? Nemoj sve ljude stavljati u isti kos, neki dolaze ovdje jer im je to zemlja oceva. I ako se neki kurce, neka se vala jos vise kurce ako to znaci da ce naredne godine jos vise uloziti u BiH nego prosle. Dijasporci NE MORAJU ovdje ulagati, ali ipak to cine...oni su dokazali da vole ovu drzavu, gotova prica. Opet, balija nikad nije zadovoljan i u svima vidi greske osim samoga sebe. Zbog toga je ova BiH mozda i ovoliko prokleta zemlja.
nije vam dosta sto terorizirate po evropi i ubijate novinare pa bi sad i po republici srpskoj?....e pa malo ste se zayebali...nismo vam mi kilavi francuzi....ima da vas podsjetimo kako prolaze agresori i teroristi na republiku srpsku....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)