Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek\' prica ko sta hoce, ovaj je jedini izasao kao pobjednik iz tih \"pregovora\", tj. ostalo je sve ISTO : STATUS QUO!!!
mati gruzijanka a tata pecinac ja sam genocidas lopov ukrainac
mati mi je Turkinja, a stari Albanac, u nasoj BIH, ja sam Bosanac BIH4EVER!
ma kava tri ntitea ni u SNU Ovo pise pravi Pipo a ovaj genocidni krvolocnik sto krade moj nik moze samo popusit znate sta i meni i svim Bosancima i Hercegovcima! NEMA podjele nase zemlje,drzave,insitucija,imovine,NEMA! IMA samo nasa suverena drzava Bosna i Hercegovina,njen USTAV i jedan jedini narod tj Bosanci Hercegovci a kom se nesvidja nek lijepo spakuje svoje krvave prnjice i MRS iz nase lijepe Jedne i jedine Bosne i Hercegovine! BiH4EVER!
Mudro zboris Pipo Vjerujem da je i vecina Muslimana za 3 kantona ali sa fair podjelom teritorije. Nemoge RS nikako bit 49 % a svi znamo na koji nacin su dosli do te teritorije 37-37-26 Bi bilo po meni nekao fair
jest ovaj mile zaeban, ja sam cuo da je on nastao vjestackim oplodjenjem jer mu niko nije smjeo jeppati mater haha. al evo sad malo ozbiljnosti, lnije miletu tesko lagati svoju srbadiju ,ljudi u GTRS umiru od gladi (najveca rata suicida u evropi) a on im prica kako su jedni od njabogatijih u regionu, pa onda nije ni cuda da mu vjeruju price o raspadu BIH , dok se cjeli svijet kune u njene granice. a sto se tice unutrasnjeg ureda sam vec jednom pomenuo, da mozete uredjivati kako hocete muslimanski natalitet ce vas jednostavno pregaziti , zna to i mile dobro pa se koprca ali tu nema spasa, evo makedonija i crna gora vec imaju po 50 posto muslimanskog stanovnistva, za koju godinu ce postati stranci u sopstvenoj zemlji, a vi ste vec stranci.
Citiram\"mi nevolimo BiH\" Citiram\"strani predlagaci ponasaju se kao da oni zastupaju interese BiH,vise nego sami politicari iz BiH Prvo nevoli BiH pa kada se neko pa bio to i stranac ponasa se kao da voli bih Dodo ustaje u njenu odbranu i izgovara ove nebuloze.Nije mi jasno da niko u RS nekonta kako ih Dodo vuce za nos.
Ma dobro svi znamo da mu je zet Karlo Bi lt rekao sta da kaze. Medjutim sta mislite koliko Mile popije pisak e dnevno da ostane u kondiciji? Ako je KARAdjic pio litar ovaj pije dva.
Nisam uopste procitala sav text. Dovoljno mi je bio naslov i prvu recenicu. Samo da porucim Laktasenku, da na jede go*na, da nece biti kako on hoce, jer ima nas, ne samo Bosnjaka, vec BOSNJAKINJA koji su spremni da umru za BIH i da NIKAD nece biti kako on hoce!!!!! SVE ZA BOSNU, BOSNU NI ZA STA!
Realno, vi muslimani ste u pravu. Potrebna je vlada BiH i potrebna je država. Tačnije, potrebne su dvije države, RS i BiH :D Gotovo je, jedva čekam da vidim vaše komentare sutra kada pukne BiH na dva dijela, i onda ćete govoriti \"maže oči narodu da prikrije svoje lopovluke\"... Ha ha ha :D :D :D
Pipo, ostavi se rakije, ili kompjutera. To dvoje se ne treba mijesati. Smjesniji si bio sa postom u Hummer artiklu.
demagog, kakav brak, kakvi bakaraci. cuj bosna ko brak. jesil ti sav svoj. Bosna i Hercegovina je drzava, zasad losa ali bice bolje jer gore ne moze biti. izdvojiti se necete pa ako treba duracemo 1000 g. skupa u rahat patnji. jedini izlaz je da srpski narod se probudi, inace 1000 g. nam ne gine.
Kao sto sam i rekao od SUPERVISORA (lidera partija) ne zavisi nist, i kao sto sam predvidio Ameri i Rusi nisu nasli zajednicki jezik, KADA GA NADJU SVE CE SE RIJESITI SAMO OD SEBE. Dodik nije nimalo bezazlen nego je opasan protivnik. Amerika je preko Harisa Silajzica zbrisala Sarovica, SDS, radikale, Poplasena jer su oni bili lako potkupljivi. Dodika je tesko kupiti, radi za rusku mafiju i imanjihovu podrsku, ima podrsku u srpskom narodu jer je srpski narod svjestan da bi Silajdzic pokusao da napravi dzamahiriju od citave BiH kao sto je to uradio od 22% teritorije na kojoj zive muslimani koji su izgubili kompas i svoj identitet jer sad vise ne znaju da li su Muslimani ili su Bosnjaci.. SVE ZAVISI OD SPORAZUMA IZMEDJU RUSKE MAFIJE I ZAPADA.. ZAPAD VISE NIJE U POZICIJI DA POSTAVLJA USLOVE RUSIJI JER OVI SU DOSTA OJACALI ZADNJIH NEKOLIKO GODINA I POSTALI SU OTVORENA PRIJETNJA ZAPADU STO JE POKAZAO RAT U GRUZIJI GDJE SU \"AMERI\" KLEPILI USIMA KADA SU RUSI PREGAZILI GRUZIJU.
POTPISUJEM SVAKU RIJEC.
U mnoštvu ovih prepametnih komentara stvarno čovjek da se zapita je li iko inteligentan ili barem pismen pročitao ovaj članak? Milorad Dodik udara na sve strane, jasno je kao dan, da bi prikrio ono što ga istinski tišti - odgovaranje za počinjenu pljačku vlastitog naroda, neviđen kriminal i korupciju. Suočen sa svim potencijalnim opasnostima po svoju dobro ugrijanu i dobro plaćenu fotelju dotični političar ima samo jedan izbor: na ovaj ili onaj način osigurati sebi još jedan mandat, da bi se nakrao još više i manipulirao zakonima u svoju zaštitu i korist. Kako bolje dobiti mandat nego nacionalističkom halabukom, zastrašivanjem svog naroda i drugih naroda, provociranjem, busanjem, demagogijom, prkošenjem svjetskim velesilama, mitologijom, primitivističkim odnosom prema civilizacijskim vrijednostima (država, npr.) itd. U svemu ovome Dodik, nažalost, nije bezopasan, jer iza njega stoje brojni podržavaoci koji sva njegova lupetanja pažljivo slušaju i shvataju ozbiljno.