Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar vas nije sramota ili nemate mozga pa da malo razmislite. Pitate li se ko su ti stranci koji dolaze u Bosnu. Pa to su većinom Bosanci koji su uzeli državljanstvo drugih zemalja kako bi im život bio malo lakši. Ti isti koji se ubise radeći tokom godine da bi na ljeto došli i potrošili ono sto su zaradili. Vazno je da drzavljani Srbije Hrvatske i Crne gore mogu da dolaze a za vaše gradjane to nije ni bitno. Tamo gdje nestaje logike E bas tamo počinje Bosna.
Dijasporci zavrnite pipe i ne saljite vise nista!!!! Nedaju nam uci a hoce para, e nece moci!
Svasta! Zamislite ljude koji su dobili obe vakcine! Oni mogu da putuju svuda po evropi (Grcka, Spanija, Italija, Turska, Crna Gora a za BiH im treba negativan PCR test koji naravno ima ograniceno trajanje (48 sati) i koji kosta bar sto eura??? Volio bih da mi neko od tih koji su donijeli takvu odluku, obrazloze potrebu PCR-testa za ljude koji su vakcinisani?
Jedina smo država u svijetu koja ne priznaje efekat vakcinacije. Valjda zato što mi nemamo vakcine? anti-vaxxer država!?
Opet za Komšića olovka se u ruke uzima
nemojte bit levati, samo kazes hrmpaliji u posavini na granici da si u tranzitu i da ides u cg, sta ba levati znaju, kako da provjere ili sta? i onda poslije par dana zapucas preko hercegovine, oni svakako pustaju hrv.ili bilo koji drugi pasos EU, ko da ce ko provjeravat. NE DAJITE PARE SDO ADZE I SNSD MAFIJI.
Turizam, zdravo. Pare, zdravo. Znaci zdraaavo.
Svi oko nas će pokupiti pare od dijaspore a nama k.... izgleda🤣🤣🤣
Bravo :D
Jesmo mi naopaki. U jeku trećeg vala, na dnevnom nivou od skoro dvije hiljade zaraženih, ulazilo se bez ikakvih mjera, a sad kada se svi otvaraju naše hablećine uvodePCR testove.
Ne kontas jarane ti ništa sta se dešava
Kako FGR bagra svaku HDZ opstrjkciju lakonski prepiše SDA-u. Znaju M'tel koalicionaši da je HDZ sve zakuhao nedozvoljavajući Bošnjacima da uzmu koju KM od Arapa, i sada im se samo vratila loptica. A da SDA ministri nisu uzvratili, kakva bi tek tada euforija nastala u M'tel taboru.
Sta se ovo desava IMA LI DANA DA NE JE... OVAJ (svoj) NAROD? Sta vam je vise majmuni
Dijaspora sa drugim državljanstvom ne može? Opa ode BIH u stečaj ..
Znaci ja imam BH pasos i imam milion korona i mogu uci a moj sin nema BH pasos i nema koronu on nemoze uci? Pisam se u ovu drzavu
Ja i muž vakcinisani (preboljeli coronu)ja imam BiH ličnu on srpsku a djeca Holandski (mi isto)pasoš i šta sad?
I sad ti djeca nemogu uci ako su punoljetni a vi mozete glatko. I moj sin takodje holandski pasos ali ove godine cu mu izvaditi bosanski
ja ne znam sto se narod buni? Pa zar niste glasali da imate jos manje para? Pa ja da sam na vlasti ja bi nama vodu zavrnuo , pa pustio samo parnim danima.
Znaci ako sam dobro razumijo, ako ti prezime zavrsava na ić a imas njemacki pasos ti si stranac?
I nemas nikakve veze sa Bosnom?