Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma administracija u Travniku je i onako nekompetenta i spora. Pogledajte samo kakvo su stanje na Vlasicu napravili. Naucili malo raditi, a oderase narod.
jasno mi je zasto strajkuju zdravstveni i radnici u obrazovanju ali murija strajkuje pa oni i onako nista ne rade sta imaju strajkovat.
Seru ko foke ovi prikaceni na budzete. Radili ne radili, njima isto ...
Boga mi nije samo u Travniku. Evo jutros sam bio u sudu (Tuzla) i tamo štrajk upozorenja, samo je radila pisarnica. A evo i jaran mi reče ista situacija i u Domu zdravlja, morao je sačekati 12,00 da mu pregledaju dijete.