Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al ne mozes da vjerujes, svo na SDA u tramvaju cujes ljude nesto protiv Bakira i SDA , gdje god cujes SDA ovo SDA ono ...dodju izbori SDA pomete ???
nije bitno za koga narod glasa...bitno je ko broji glasove...
@gooUser1561888010 I Bakirov prijatelj pomete po selu. Neće niko nikad moći zaboraviti kad mu je prijatelj izgubio Ankaru, Izmir i Istanbul po drugi put, Bakir se izgubio, tri dana se nije javljao. Bio je u većem šoku nego prijatelj. Naravno da je to bila greška klanjati se jednoj strani, BiH je plaća svaki dan. Sad mora naći neku vezu u Istanbulu jer oni imaju novac.
ajmo vi odozgo u kancelarijama sto se gurate foteljama zasucite rukave i u jamu nadokandite manjak radnika ima vas visak gore kolko hoces
kako ova vlast nikako da skonta da ce vrlo lose zavrsiti ako ,,RADNICIMA,,ne poveca plate bar50%jer ovo nisu plate nego socijalna pomoc radnicka plata ne smije biti ispod potrosacke korpe entiteta kojem pripada,zapamtite i ministri su radnici pa imaju platu najmanje dvije potrosacke korpe,zapamtite klasni sukobi su 100 puta gori od rasnih
U BiH u jedno preduzeće investirati je prilikčno veliki rizik. Mnogi računaju na jeftiniu radnu snagu kad ono nema radnika. Isto tako i u Hrvatskoj. Samo srbi neidu tako masovno a i ima ih.
Koliko samo parazita zivi na leđima nekolicine rudara. AL NEMA VEZE NEK SU ONI NAŠI
@_ja_ a i ovi na vlasti ne izlaze iz svojih jama godinama
i elektroprivreda je buduci aluminiji
bas ce se vlast zabrinut sto nece izaci iz jame..
Tu je trebo vladat HDZ I Elektroprivreda HZ HB. Puno bi bolje bilo ljudima
hrvatski dio nice Ze🇭🇷🇭🇷🇭🇷💪💪💪
Dabogda se od najtežih bolesti liječio i on i njegova familija, ko se bogati na ovim jadnim ljudima koji sunce ne vide da zarade za komad hlijeba.
Ovo nema nigdje da strajkuju zbog manjka radnih kolega, pa nisu oni placeni po pogodbi vec po plati. Radi svojim razumnim tempom i sta te briga, zato si placen sa platom. A to da li fali radnika ili ne, je problem uprave, i da li ce se to rjesavati i kako je isto stvar uprave.
dragi rudari...nace vam mafijaske vlasti pomoci...jedino da kroz zemlju iskopate tunele...i uletite im kroz podove u spavace sobe njihovih vila...da vidite kako bi vam po hitnom postupku...potpisivali dostojne plate i primjenjivali zakon o zastiti na radu...
Imate svoj voz i opet se bunite 😋
Biće ovoga nažalost sve više, tražićemo mi radnike iz drugih zemalja da nam rade, ovih rudara za rudnike će pogotovo faliti.