Štrajkački odbor zasjeda u petak
0
Štrajk pripadnika Granične policije BiH se nastavlja
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo napried momci ja sam prelazio granicu i cekao meni nesmeta vi prema nama imate profesionalan i korektan odnos , razumim vas jer nisam znao da su vas tako svukli u ravan dok nisam cuo na granici kada sam prelazio preko prelaza.Radite 12 sati na prelazu a topli obrok vam 6 km pa stacete jesti neka oni jedu za te pare .Uslovi za rad vam ko u Somaliji kontejner i na ledini .Imate punu podrsku svih postenih graqdjanina ova drzave samo naprije trazite svoja prava.
svaki posteni gradjanin ove drzava podrzava vas i samo naprijed nema nesmeta cekanje na prelazima vi se ponasate korektno :Sramota je za drzavu sto je ovo dozvolila hoce u EU a kako na granici pise strajk pa kako in nije sramota ljudi nemaju niste citam u novinama SAD daju im kombi pa sta ce kada im nasi nista nedaju daju im da za 12 sati rada na prelazu jedu za 6 km .SAMO NAPRIJED