Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to da nikad parlamentarci ne štrajkuju?
Kad bi se svi radnici, redovno, ovako borili za svoja prava, ne bi imali ovoliko korumpiranih političara. Svaka čast, doktori!
Podrska doktorima!Zasluzujete puno bolje uslove rada i plate za razliku od neukih politicara!
Komšiću reaguj.
Frau Merkel čeka raširenih ruku!
Aha.Merkel ne voli neradnike.Ako misle tamo bjezati sa posla,krasti materijal,lagati pacijente i uzimati im pare,nece dobro proci.
Glasajte opet za svog lidera presvetog ćiriličara Dragančeta i uživajte u plodovima svog izbora. Nema štrajka! Ko neće da radi ima biro za zapošljavanje, čeka na vas.
To te ja pitam,šuti i radi.
Mislim da su bezobrazni i da bi trebalo pod hitno da uprava bolnice i sindikat upute izvinjenje predsjedniku stožerne stranke u Hrvata. Naravno zahtjeve da povuku jer su se samo šalili
Štrajk je uvijek dobro sredstvo izboriti se za svoja prava. A najveće pravo je povećavanje transparentnosti u poslovanju. Pogotovo kad je to državna i javna ustanova
A prekomjerna administracija usisa sve vrijedno iz ove drzave...
"Perić kaže da on ne vidi razloge zbog koji bih napuštao državu u kojoj je rođen, a da je zanimljivo da državu ne napuštaju ministri i premijeri, a "imamo ih na izvoz"..."..."U HNK,u javnim zdravstvenim institucijama,zaposleno je oko 700 ljekara, a na njihove plate odvaja se sedam posto od dijela budžeta za plate svih zdravstvenih radnika...",a koliko je ministara,zamjenika,referenata,stručnih saradnika,sekretarica...i sve to puta 10 kantona!
mani te se corava posla,kakav strajk,medicinari jeste a njemacka obecana zemlja zove medicinare,nema se sta cekat,a narod kad nebude imao ko da lijeci kopace oci uhljebima.
Bas me zanima ko zeli ove neradnike i neznalice,hahaha
sve unistise bagra ... pod plastom vit.nacion.interesa ... Ovaj narod/ puk neuki mora skinuti ove sve zastitnike naroda, na izborima jedino .. jer ce svima doci glave...
PODRŠKA...NAJBOLJI STE !!!
Novca ima,stranački uhljebi ga troše netransparentno i nezakonito...zdravstvo i medicina su dva različita pojma,...ima i u Bosni vrhunske medicine ako imaš pare da platiš...riječ je o zdravstvenom osiguranju koje je iz kamenog doba,tj. iz bivše YU,...ne zna se ni ko pije ni ko plaća,a u zbiru,svi pušimo,i zdr.radnici i pacijenti...!!!