Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mu pomoći pošto je dao veliki doprinos u odbrani države. Ali i to mora biti u nekoj mjeri, ne može ni on tražiti kuću u Bihaću, pa nije on komadant korpusa. Nekakav smještaj u Bužimu i zdravo!
Koji je ovo borac i Gazija bio , Allahu dragi. Ovaj momak je bio strah i trepet za Agresorske tenkove. Njega se i smrt bojala. Ako se njemu ne pomogne, onda je cijelo Ministarstvo za RVI korumpirano i mafijasko. Steta a ranjen je i izgubio je vid od granate. , eto zasto se borio. Samo da se zna kakva nam je vlast a rugamo se chetnicima.