Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina država gdje proteste organizira vlast. Oporba, građani sindikati ništa, hahah
ajd ne lupetaj kod nas je jedne sedmice opozicija sljedeće pozicija i tako u krug
Sad će biti prijetnje otkazom svim budžetlijama koje ne izađu na izbore. Prevlačiće ih organizovano autobusima kao nekad Milošević svoje na Gazimestanu, naravno uz plaćenu dnevnicu. Ove opančare nije teško čitati, ponavljaju se uvijek isto i na isti način, što god da rade...Sve je isto, razlike su samo nijanse, odnosno diktatori koji ih organizuju.
ponavljao si razrede pa sad i izbore 👏🍺
Kakva komedija......
500 milja nevazecih dovoljno da se izbori proglase nevazecim
Nemogu vjerovat lik se ne mjenja...pa gdje ovo ima lik se protivi ponovnom brojanju i sluzi se starim folovima kako su svi koji ne misle isto izdajnici i kako su stranci protiv njega i uvijek mu prolazi ta suplja. Sledece izbore treba bojkotovati samo elektronsko glasanje i tacka
Nije pitanje dali će ili neće dobiti ponovljene izbore, nego je stvar principa i prava! Hej bolan još nisu prebrojani SVI glasovi!!! Tek onda CIK može (po zakonu) da djeluje..Ovako neko ima namjeru da muti vodu!
Zasto treba sve glasove preborajati? Ako je na dovoljno mjesta uocena nepravilnost koja se ne moze ispraviti moze se donijeti odluka. Cemu brojati sve ako se vec zna da preko 25% listica ne mozes garantovati autenticnost.
Jaka i stabilna...e moj Milorada kakve iluzije...
Kakva štala u Đikanistanu!
Dodik o strancima,Covic o ugrozenosti,Bakir o napadu na Bosnjake.. i ljudi 20 godina na vlasti na osnovu istih folova..
Ispada da je važnije imati svoje kadrove u CIK-u nego povjerenje građana.
Kako se ponovnim brojanjem prekraja volja naroda? XD I ako si falsifikovao zapisnike, kako je to volja naroda?
Mislim da samo provocira sa protestom, naće neki razlog da ga ne bude jer će biti debakl! U utorak se vratite na komentar pa ćete vidjet!
Sad će biti prijetnje otkazom svim budžetlijama koje ne izađu na izbore. Prevlačiće ih organizovano autobusima kao nekad Milošević svoje na Gazimestanu, naravno uz plaćenu dnevnicu. Ove opančare nije teško čitati, ponavljaju se uvijek isto i na isti način...
Lopatom ih mile… pokradi mislim…
Ako si posteno pobijedio nemas cega da se plasis
Da se nije masovno kralo ne bi se brinuli, a ni protestvovali.