Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stotinu novih kuca koje ce se napraviti i ovi obogatiti. Zalosno je kad ti ovoreno na granici traze da mu nesto ubacis.
Još 999 puta ovako i Bakir ispunio obećanje.
Jesu li dobili po pivu???
Imaju od starijih kolega naucirti kako se ponasatinu sluzbi sa par piva ;)
Policajci u startu u kriminalu u kojeg ih je natjerao ovaj smrdljivi sistem. Ako dvoje od sto nije platilo da bude tu gdje jest.
sve uhljeb do uhljeba
Na granicu odmah. Val migranata je pušten sad mi se erdogan javio kaže , bracika moj eto pustili smo vam nekih 20 000. Inače sam dobar sa erdom onako nekad časkamo pišemo itd... hehe nema puko sam ko fosna .šifra doktora mog; Antisocijalni tip u svom fantazijskom svijetu..
bolje 100 kerova zaposlit i 3 cojveka da ih hrane
Nema te drzave koja moze trpit' ovolki broj uhljeba...srusice se ko kula od karata
kada su vidjeli vile i limuzine kod pojedinih svojih starijih kolega...shvatili su da je bolje biti granicar nego hirurg u londonu...