Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 226 maturanata iz Starog Grada, 99 je maturiralo ODLICNIM uspjehom! Cestitam djeco Sarajeva i cestitam svim maturantima Bosne i Hercegovine na uspjehu koji su pokazali na zavrsetku najljepseg doba u zivotu, djackog doba. Sretno u vasim buducim zivotnim uspjesima !
Nek vas sreća i mudrost prati draga djeco, ma gdje god bili
Sretno draga djeco, upišite se u škole u koje želite i budite dobri.
sve je ovo kulturna raja. fina raja.
Prodefiliranjeje je u duhu Bošnjačke i islamske tradicije, jer i poslanik Muhammed alejhivelahahahahaselem je prakticirao prodefiliranje. Tako da je ovo lijepo za vidjet.
Fina omladina.
slika 2. mali skroz lijevo najjaci u skoli ocam
Kada su maturanti hodali po Kladuši svi su komentarisali . "Biro, Njemačka" a budući da se hoda po glavnom gradu ovo je ponos svih. Teško omladini u ovakvom društvu a Vama djeco želim svu sreću svijeta i da ovu državu učinite boljim mjestom
Walk of shame za sve buduce nezaposlene... Dobro na dosli...
Crne majice po suncu mnogo ste mi pametni
Kad se sjetim maturanata iz Austrije prije 4-5 godina i uporedim sa nasima,razlika drasticna,nasi puno ljepsi i bolji
Jesu ovo maturanti s čevrtog na peti osnovne, uveli im fiziku i hemiju?
sretno djeco :)
Sretno, lijepa djeco.