Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ce i u SArajevu upropastiti polako parkove.Zalosno ali...niti se narod buni niti slicno.
Banjalučani? U Banjaluci?
samo je jedan Picin Park pravi i to onaj u Beogradu preko puta zeljeznicke stanice, sve ostalo su samo mali pichicci...
Pa \"Dodik\" nemoj da vrijeđaš krmad, to su nedužna i čestita stvorenja.
Haj da vidim od vas tog junaka koji ce glasati protiv naseg kandidata Dragoljuba Davidovica. Ako ne budete glasali za njega, svi ste vi izdajnici srpstva i mozete u Federaciju da se komotno iselite svi, a park cemo unistiti, ja mrzim zelenu boju i zelenilo.... Vas krmak i dikatator iz Laktasa
ma sisajte ga..... (ne podrzava mi tastatura one kvakice iznad slova, mislio sam na sisanje kod brice!) :) :) :)
samo vi hodajte po PICI :)
PADA PADA PADA VLADA
Dobri zovigu na sl. 4 i 5
BETON BETON SAMO BETON BETON NAMA TREBA JER IZ TRAVE NONSALANTNO LJUTA ZMIJA VREBA
Na Picinom...
A ja pervezna naslova.
Ako si suprugu upoznao u @Picinom parku@ onda ti je sigurno dobra zena :)
BanjaLučani, stanovnici starog ŠEHERA, su po zapadu raseljeni, dok je ova stoka koja glumi građane samo za šume, dok brane ovoliko park, valjda ih podsjeća na rodne im čuke i vu.ko.je.bi.ne! Na kraju krajeva, ugledajte se na moderne metropole, rijetke imaju parkove u sred grada kao npr. new york, ali i on je specifikum radi ostrva, dok su svi veći gradovi izgrađeni do posljednje m2, dok parkove prave OKO tih gradova, udaljenih nekoliko km upravo radi zagađenja koje vlada po gradovima usljed auta i (kod nas) toplana! Na kraju krajeva, ne kontam kako im jedan pišljivi komad livade sa 10-ak (umirućih - koliko ja divim) stabala drveća, može biti bitniji od neimaštine, nezaposlenja, nepotizma i korupcije u vlasti pa i u svim sferama života!?
dajj ljudi ako vam dodje laktasenko pokarace vas sve xaxxaxax
građevinske radove u pomenutoim parku izvodi poznata SDP firma iz afere \"reket\"
Diskriminacija, park se treba zvat \"Picin i Kur.cev park\"