Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto cuveni direktor nema uslugu patologije?
Dosta nam je nosanja kesa. Tražimo prpfesionalni odnos prema pacijentu u Zavodu. Hoće li mi iko reći što je ovaj bradati vječni direktor???
Joj jeste mi odvratn ovaj Kurtović. Tačno da povratiš kad ga vidiš!Pa koga bi on moga pregledati kad je ovakav sav mastan.
Zasto u Zavodu u Skerlicevoj nikad ne mozete uraditi sve.Nego morate vi licno uzeti epruvete pa nosati na analizu.Ima viska kadra, koji ocito ne radi svoj posao.Bruka.Bolje je Kurtovicu da nauci da radi svoj posao.
Šta hoće vječni direktor zavoda za zaštitu maternistva??? Čovjek koji Zavod tretira kao da mu je privatno vlasništvo. Beskrupolozni beskičmenjak.
Samo vi pricajte i držite predavanja. Konkretno ucinite nesto. Organizujte besplatne kontrolne preglede,briseve. Učinite da sve zene mogu dobiti adekvatan tretman bez obzira na zdrastvenu zastitu. Konkretno pa tek onda statistike iznosite.