Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steze se omca oko manjeg entiteta i Laktasenka.
Jah baš... Spremi se ti prijatelju za novu ''92 a ovi što nas kuraže naravno da će nam pomoći... Uvođenjem embarga.
Opcija vojni puč kao prelazni period na stolu a sad i uz podršku NATO i engleza. Čeka se samo trenutak kad naš Mile izgovori tu obećanu riječ kojom prijeti već 10 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije ni cudo sto je dodik ovoliko nervozan zadnjih par dana
Momenat je kada treba Bosna i Americi i Evropi. Samo glup bi propustio ovu priliku. Može Dodik da se dernja i Vučić bude zabrinut, Milanović bude zajedljiv, ali geopolitička situacija ide Bosni u prilog i što god budu više Rusi imali ofanziva na evropskoj granici, ovi će nas pozivati i posjećivati. Bosna je kroz historiju bila strateški bitna zbog čega nas nije mašio ni jedan rat i ni jedna imperija.
Shmit je trebao nametnuti i zakon o blokadama. Tko ne dolazi ili namjerno opstruira rad drzavnih organa iskljucuje se iz vlasti te vlast preuzima drugo plasirani s rezultatima izbora. Ako ni to nije rješenje u toku 6 mjeseci od blokade rada drzavnih organa CIK je dužan raspisati nove izbore.
General Bećirević
Sprdali ste se crnolistasi sa sankcijama a sankcije pokucale na vaša kućna vrata
Nevjerovatno čim se ustašhe na ovom portalu služe, uzimaju nickove @ArmijaBiH, @ZmajOdBosne, @Bakir, @BosnjakinjaodBosne... Glumataju da su Meooo, Ibro, Uso ,Aso a dvi znamo da su Franjo,Jozo,Pejo,Tunjo,Mijo... Ne mogu organski smislit ove Pavelićeve potomko. Sto put su mi mrži od čettnika.
Ma ovi iz manjeg entiteta su alergicni na vremenske neprilike. Bljesak, oluja itd. Treba im poslati neki vjetar.
Daleko je banja luka od beograda. Bg im ne more pomoci nikako. Dakle Zapadna rs pada kao kula od karata. Samo puhnuti
odradiče to oni za dan jednostavno samo ćeš čuti objavu u medijama biće malo kuknjave po GTRs-u ali i dobar dio Srba je za BiH bez entitete da žive bolje i bez podjele. OS BiH već plan na stolu ide prvo vojni puč uz podršku NATO i Eufora a vojska nakon kraćeg vremena predaje vlast civilima naravno biće u toj vlasti Srba i Hrvata po popisu i pravilima. Sretno ukidanje entiteta ne samo tzv rs nego i tzv federacije
Vala je fakat da Rumenige ode ovaj put na front. Fino su iskopane transeje kod Bahmuta, NATO šljem na glavu, pa u rupu. Kad se vratiš ispričaj nam kako je bilo, prije nego što nas pozoves na regrutaciju
Vala takve poput tebe koji niste dali doprinos ni sekunde za svoju domovinu u BiH bi isporučio već danas za Ukrajinu...Ne znam po kojoj osnovi dezertere i kukavice pustiti da hodaju po Bosni.
Mile na bankomat aparatima
Opet granice carstava u BiH. Koji put i koji milenij? Nevjerovatno
Koja je cijena ronhila danas a kako ide za dugan pijacarski ????
Zbog čega Britanci žele i predlažu ukidanje tzv rs-a. To bi značilo i ukidanje tzv federacije i smanjenje broja ministara i ostalih parazita u hiljadama jer bi tada ostali samo na državnom nivou a entiteski bi mogli na biro za zapošljavanje. To znači milijarde dobiti za državu ali i za njene građane samim tim što bi namet/ harač bio 3x manji. Englezi sretan rad i spasite nas parazita u mafije.
"Englezi sretan rad" 🤣🤣🤣🥇🤖
Zašto baš sad nas zovu u sve pa treba im dobra pješadija i naša namjenska industrija. Mudri latini zar mislite da vas vole ? Ljudi žele kad zagusti da kažu eh sad jedna divizija iz Bosne na front s Rusijom pa kad ti zakuca vojna policija na vrata e onda će ti doći iz glave u dupe. Pa oni imaju tehnologiju nemaju pješadiju pogledaj im društvo sve feminizirano.
Duduk potrošio onu gutu što nosi u đepu mora RS novi kredit da traži.