Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrs u 3pm!
Bolje cemo proci ako nas vi nebudete branili jet kaf ste nad branili vi donili smo sumsku genociide i etnicko ciscenje
Drug ti misliš na UNPROFOR, a ne na NATO.
ustaskocetniicki pecinski narod ne miruje
tako o komsijama, sram te bilo
zapadnjačka licemjernost. nesto nastalo legalno je zamijenjeno prislilnim mirom i degenskim daytonom gdje agresori imaju 2/3 vlasti.
9 maja 1995 godine ste Armiji Bih odali priznaje kao vojsci koja je pobijedila fašizam a paradoksalno ste dopustili fašisitčkim vojskama koje je pobijedila da danas postoje u okviru osBiH-a. Koga vi zaebavate. Vratite Armiju republike BiH i u BiH neće bit nikakvi problema. https://www.youtube.com/watch?v=jsiOivRWKCY
Primimee, samo me primi.
Nabijem ja vama duboku zabrinutost. Ne treba vas nista slusat
Blaga dijareja
Mozes biti ili zabrinut ili preduzeti konkretne mjere,ovi i nije bas dobro