Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastava Hrvatske na bosanskohercegovačkom domu zdravlja..
A direktor nepismen i diploma metalostrugara pretpostavljam , nabraja išćašenja i kako se može desiti. Nismo bolje zaslužili. Žali Bože pacijenata koji dođu i traže pomoć nadajući se stručnoj pomoći.
Smjesnije je meni vidjet punu Bosnu doniranih Hrvatskih kola hitne pomoci od zastave u gradu al eto trazit dlaku u jajetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dusa draga, zao mi je kao da mi je rodjena sestra. RIP.
Ovo nije Dom zdravlja Stolac. Ovo je dom zdravlja jednog naroda u Stocu, Hrvata. Sta država radi ovo nema niđe. Tuzilaštvo šuti muli.
Meni nije
Jesu li na tom Bosnjackom Bosanske zastave Ili Turske ??? Sram vas bilo
Odakle Hrvatska u Stocu ili Stolac u Hrvatskoj...ovo se nešto žestoko potreslo.
U ovom domu zdravlja Bošnjaci nisu dobrodošli.
Gledaj jakne i torbice Direktor ko da devize prodaje ispred Vijecne vatre.
Zastava na domu zdravlja.Koji krkankuk.Stavi je i na crkvi nek bude u kompletu.Kad dodjes u neku drzavu,sto vise zastava ima to je veca sirotinja u toj drzavi.
POKENJAM ti se na tu odvratnu tablu iza tebe i nabijem ti je u usta NAKAZO.
Kakva je ovo zastava?!
pa na stupu svaka druga kuca ima hrvatsku zastavu a da ne pricamo o kiseljaku,jajcu,kresevu hercegovini pogotovo.
moj kolega kazes digla se panika nerealno, a cura sugradjanka ti preminula..razumijem ja da si umoran, iz kreveta te digli, ali , dr si majku mu j..em..naravno da se digla panika, pa nije treslo ovako od 1979.
ovi Raguži ko da ih je jedan q pravio..svi celostonci, usiljenih noseva
Pepismen direktor , recrnicu sastavit ne zna
Ni ti vidim
Hebale vas zastave vise, dijete poginu 😡
Pa ako je tako i tebi ne smeta, neka je skinu ako nije vazna. Od toga se i krece. Mani mi price tipa 'Suti samo nek ne puca'. Nije problem toliki sto je ona tu ali je problem sto na najvaznijim ustanovama nema bosanske zastave. To jasno govori sta zele i kako se ponasaju i sta misle. Prkose gdje mogu a traze da im Bosnjaci podrze izborni zakon protiv suda u Strazburu. Hehe
Svaki dan ginu djeca u ratu, od gladi...a sad vam je žao, sramite se
ovog kad vidiš ko da je reketas a ne direktor.
evo im načina da pare pokradu..ko je ovo dozvolio zastave hr.u domu zdravlja.puuu..vam pas mater.evo fadile sada daji pare kao u Mostaru za hrvackom pozorište.sram da te bude.
Ovo nije nista sta ce biti u buducnosti.Ovo je jos dobro kako ce biti.Kakav smo narod bici nam jos gore