Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Završile kutije taman gdje im je mjesto....i na isto mjesto treba odložit BiH političare
Zanimljivo je da KLIX nema nijednog Hrvata koji daje izjavu ... Svaka vam čast
Ponistiti sve ili nista.ako je bilo problema na jednom mjestu sigurno nisu cista posla ni na drugim mjestima....
Da su vrijedile nestale bi.
Ivan mu je fino reko: Odbi, a ovaj ga trzno ramenom ko da ce ga udariti na sta je ivan, ocekujuci udarac, podigao ruke da se zastiti. Na to je Kaplan, vidno iziritiran agresivnim potezom ruke, reko: ma kome ti age-uke, na sto mu je uputio jedan may-geri, geram-baraj i yoko-geri. Ivan se samo stropostao na pod ne izustivsi pri tome ni rijeci.
Pa citava vladajuca struktura skupa sa opozicijom je za smetljista.
Kakva država takvi i izbori.
Škutori ubacivali smrtovnice u glasačke kutije.
eto na sta su muslimani sve spremni samo da ne izgube izbore
Bravo SDA i Kaplan, sada će Boškovići & HDZ vladati još 100 godina ...
Nema izbora, ostaje stara vlast u Stocu.
HR putovnica za brisanje šupka u BiH.
Aaaa ujkani, usrali ste se? Vaše ustaštvo je proključalo '93. i time ste stavili pečat na suživot sa Bošnjacima. Da se niste polakomili i talili sa Slobom, sad biste živjeli kao lordovi i BiH vam ne bi bila tijesna. Sad plaćate i plaćat ćete cijenu izdaje prema svojim jedinim saveznicima.
@vinkomir Tišina škutore i sa HR putovnicom možete obrisati guzicu Kaplanu i drugim u Stocu jer živite na tlu BiH koju niste mogli 1993 pripojiti HR a ne možete ni sada bijedni škutori
ma moze sve kad smo ovce neka tako i terba dajte nam oruzije da se pobijemo opet dok oni budu trosili pare u inozemstvu