Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista sta nas ceka... opusteno bice jos gore... prvo kod budnje na meso! Mogu misliti osmjeha danas na licima ljigavaca... GLAVNA TEMA VECERE: meni ovo tebi ovo meni ovo... dajjjjjjj otmi sad idemo godinu dana nismo nista 💪💪💪
@BABABABIC565 Pa mi i nismo zasluzili bolje ko god bio. Za ovaj grad je kasno ama bas sve! Prije 15-20 godina smo trebali implentirati ANEKS7 dejtonskog sporazuma, nismo( jer to ocigledno nekome nije bilo u koristi) pa se sada davimo u govnima. E NEKA NAS BRATE U GOVNIMA I SA GOVNIMA JER SMO TO DOPUSTILI. Ugodan nam boravak svima u ovoj septickoj jami koju smo svi iskopali slozno.:)
@BABABABIC565 - Đaba njima osmjesi. Tek će krv da propljuju od naroda u čaršiji. SDA 12% podrške i SBB - DF zajedno 2% podrške. Naravno, biće 100 dana Vlade KS, a onda gube i većinu! Zašto? nemogu da počiste sve dobro koje je već urađeno, a papiri su kopirani. Samo da očiste tužilaštva od prijava protiv SDA i SBB uhljuba, neznalica i raznih potkovanih - treba im najmanje tri godine dana! Jašta, ovi su otvorili pandorinu seharu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadna drzava a jos jadnija opstina o kojoj se "brinu" propali kriminalci i najveci distributeri narkotika u svojim objektima!!!!
Kakav skaka uvlacio se bakiru u guzicu samo mu noge virile da bi doso na ovu poziciju gdje sad TAKO je nanesite više štete ovoj državi umjesto da asfaltirate puteve rupa svako 5 metara oni grade nebodere neke i onako nas previse ima u sarajevu
Jel Sarajevo još multikulti?
Kada MMA borac brani argumentovano sarajevsku klimu u gradakom vijecu znamo da je dno dotaknuto. Cak i krugove Danteovog pakala smo prosli na putu kroz slojeve zemlje do dna... Samo zamislite da neko stvarno odluci ovim likovima da povjeti organizivanje npr. nove Olimpijade ..imali bi epsku bruku i sramotu.
Porodica izbjeglica se uselila u napusteni stan za vrijeme rata I zbog nestanka struje oni se poceli pripremati za zimu i slagati drva u lift. Poslije nekog vremena struja dosla i lift poceo raditi. Kad cujes vrisku , povike I plac iz istog stana '' nano, nano neko nam ukr'o supu'' Pouka...u sustini nista se nije promijenilo od 92ge, a papci koji misle da ce se emancipovati kupovinom stana u novoizgradjenom neboderu u ovom slucaju nece ostati bez lifta nego bez pluca
@Nicholas Papci kao Sarajlija Skaka?
Sve je do sad bilo u redu ali kad se neboderi izgrade, potop. Neka bogati.
Sdoooo sdoooo za papke sto ih dovlace i prave enklavu
Pa "normalno" je da grade nebodere i betonske zgrade, a razlog je jednostavan:)) To su ljudi koji su se nesretnim , a njima nazalost sretnim okolonstima dokopali ASFALTA, pobjegli iz svojih, livada, niva, oranica i opanaka pa im i ovo malo zelenila para oci i budi losa sjecanja na rodnu grudu. E da oni nebi imali te psihice bagove iz proslosti IZLIJ BETON GDJE GOD MOZES I ZATRI SVAKI TRAG PA I U SVOM SJECANJU!
Ovi crveni...znaci zaboli istina?:))))) haha
@lilimarlen Poput Skake?
Joj Hamo, vid’ mu glave!😂😂😂
Grad u kotlini nesmije imati betona. Em je vlaga u kotlini a kad je ljeto sve se zagrije pa isparava dugo.
Neboderi nisu uzrok zagađenja, privatna ložišta su.
Stojnicu, ti zaboravio kako se nokautira?
kupi kablove!
Hadzibajricu, Stojinicu i Skaka mozete slikati,pozirati i graditi ali Vrabac ubrzo dolazi. 😉
Pa zato i prave nebodere. Što viši, to bolji vazduh za par tih koji mogu kupiti na vrhu zgrade. A raja ispod neka se davi.