Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OČIGLEDNA NEMOĆ SDA-SBB-DF MAFIJE !!! SADA NUDE KADA ZNAJU DA SU DUBOKO PROTUZAKONITO POSTUPALI !!!
Pošteno. Danijela je legalna Predsjedavajuća i nema odstupanja. Prvo hoće Čelik da vodi sjednicu, pa sad hoće da Viteškić vodi sjednicu, pa odoše u komediju. Ovi iz SDA stvarno ne znaju šta rade. Sve nešta hoće, ali samo da je mimo Pravilnika i Zakona.
Ko je ukrao pečat ?? Ustav Federacije nigdje ne spominje pojam "ostali" na mjesto predsjedavajuceg/dopredsjedavajuceg. Za mjesto predsjedavajuceg dogovaraju trojica iz reda konstitutivnih naroda, i to: Viteškić, Kristić i Konaković, a nikako i Vibor Handžić iz OSTALIH. Zato je Kristić neustavno izabrana!!
Ustavom FBiH kaze da predsjedavajućeg biraju tri, a ne četiri člana rukovodstva Skupštine KS (jer Ustav FBiH ne poznaje Ostale). "OHR je odgovorio na pismo koje je uputila predsjednica Kluba Hrvata u Skupštini Kantona Sarajevo i podsjetio na potrebu poštivanja jasnog ustavnog okvira. Nemamo ništa više dodati na odgovor koji je uputio visoki predstavnik".
HOCE SDA DA VLADAJU,NEBIRAJU SREDSTVA PODVALE ... KOALICIJA PAPAKA..SDA,DF I SBB...
SDHA BOTOVI I UHLJEBLJENI POLTRONI NA HAPA-RATIMA
Bolje mjesec bez plate nego 20 godina robovati... 💪💪💪
Najvece zlo Bosansko Hercegovackog drustva su komunjare. Izgubljenog identieta, jedni cekaju titu da im vaskrsne, dok drugi cekaju milosevica da im vaskrsne.
Nasta je Sarajevo spalo da ljudi sa 200 glasova odredjuju sudbinu kantona Sarajevo, sramota,
Bravo crveniiiii
Ovaj lik je bas zivi SDP propalitet
Nek neko digne dvije ruke i rijesen problem
Nije vam to privatno. Ko ima demokratsku većinu njegovo je. Kakvi pregovori ba. Nikad više glas za vas.
Samo po "zakonu" Sebije Causesku Durmitorke. Ona sa Durmitora donijela nama u Bosnu njihove zakone.Ona nam vlada. Ode Dino dodje Seka..pardon Smiljana. Smradončić i Seka zemljaci. To su para dva, grlili se ljubili sve do pola dva....
Koliko ko ima ruku?