Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ideje za SDP i Našu stranku, organizujte BIH Sabor. Da vidimo stanje države i gdje gonimo. Pozovite apsolutno sve.
Stojanoviću, nismo zaboravili kako si pogazio i ustav i čojstvo zarad fotelje. Sad tišu.
Jedan dan u životu berača budžeta, je li ikad išta radio osim što je bio uhljeb, dobrano je unovčio svoj tzv. patriotizam.
Kaže lik koji je prodao vjeru za večeru i funkciju u Sarajevu. Nemoj ti moralisati jer si niko i ništa. Nemaš vjere, nacije i svog jezika, nulo velika.
Sve što ima ovih truhlih komunjara skrasilo se među bošnjacima.Hrvati i Srbi su to davno stjerli u mišije rupe.
Valjda misliš NADETNIČKI??? NADNACIONALNI JE DRUGI TERMIN KOJI SAMO U BOSNI PODVALJUJU
Ovom netreba vjerovat nista sjecate kada nije dao potpis a Čovic kaze u Ponedeljak sta se desilo 😄 🤣 😂
Za takav sabor, na veliku žalost, zainteresovanost pojedinih naroda naše jedne i jedine BiH je marginalna. Zato i jeste ovakva situacija kakva jeste. Izmišljamo toplu vodu po ko zna koji put.
Jedan dan u životu berača budžeta, je li ikad išta radio osim što je bio uhljeb, dobrano je unovčio svoj tzv. patriotizam.
Budimo realni hrvate i srbe ne zanima bosna u 99% slucajeva
Sta vam stavljaju u sendvice botovi pa ste tako ludi
ALI ZATO IMA VAS SMECA KOJI CE TE ORGANIZOVATI DRZAVNI UDAR I UKINUTI IZBORNU VOLJU BOSNJAKA. SMIJENITI, UHAPSITI I OSUDITI!
U demokratskim drzavama se za drzavni udar dobije dozivotna robija, zasto ne i kod nas? Forto, Niksic, ovaj, Konakovic i drugi, sve ih treba pohapsiti i osuditi na dozivotnu robiju!
Ovaj dobio funkciju i do danas se nije pojavio od imenovanja... sila od politicara
Misli Sebin nq Bosansku..Zasto koristis nacinalnu, sto se ne Boris za "Nadnacinalnu..Sto si Srbin u Zemlji Bosni sto nisi Bosanac..pocni od kriticne licne mase ..Svojim primjerom
hajde ti prvo bukvar u ruke, ostavi se onog o čemu nemaš pojma
Pa, tacno o tome i prica covjek. Jesi ti procitao ISTA ili samo pises bezveze?
Ukratko receno,trebalo bi da bude kao u Jugoslaviji,da Srbi budu Srbi,Hrvati da budu Hrvati,a Bosnjaci da budu niko i nista,da nemaju nacionalni identitet,kulturu,jezik ni bilo sta sto ih cini narodom.Fin pokusaj Stojane,ali to nece proci.Mi smo ovdje ginuli za svoja prava,necete nam ih vi komunjare ponovo ukinuti u miru.
Ako ti nije poznato Jugoslavija je priznala Bošnjake i njihov identitet. A vidiš s druge strane taj identitet znaš ko je negirao? SDA. Inače, Izetbegović je početkom devedesetih bio protiv bilo kakvog nacionalnog identiteta. Zagovarao je striktno vjerski identitet. Zulfikarpašić i Filopovič napuštaju SDA zbog toga.