Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce to dragan pozlatit!
Ku'ces dalje kad je Dragan Covic promijenio tok ove rijeke iz njenog visestoljetnog korita da bi prosirio svoj ranc u Mostaru. Takva oholost prema prirodi i ljudima je necuvena.
Slijedi onesvjescenje od oneciscenja. Nije demokratija za balkanca, samo diktatura i malj po glavi.
@urban_cyclist Počni da nabrajaš pa izračunaj procenat ko je sve branio Mostar, kreni od pravih Mostaraca kojih je mali broj, pa Podveležaca, Gačana, Nevesinjaca i svih ostalih, i napiši ovdje slobodno bio bi red. P o z :)
Istočni Mostar = Zapadno Gacko. Zapadni Mostar = Istočni Goranci. Ne zna se ko su veći neprijatelji Neretve, Radobolje i ostalih mostarskih rijeka.
tregeze@ tako je, na lijevoj strani su Gačani (koji se nisu mogli.uhljebit u sa), Nevesinjci, Podvelesci, Dubrave i Stolac, Capljinci nesto, na zapadnoj Grude, Siroki, Srednja Bosna, Posusje, Citluk, Capljina, td.. Oni se ne znaju ponašati u gradu, drze na vlasti vladajucu garnituru, i stanje je onakvo kakvo oni kreiraju.
Kako ce biti Mostar normalan, kad sa zapadne strane pola ih pobjeglo iz Srednje Bosne, ostatak je šljego iz Donjih Cigića, Jara i Širokog Brijega. Sa istočne strane sve izbjeglice iz Foče, Višegrada, Srebrenice, Bijeljine itd.
@burek1je1sa1sirom7 mogu i ja tebe kupiti i tvoju sestru jebbati u bmw x5, pa se ne khurcim. Pogledaj ti radje sebi kosu vlahonja cincarski. Crna ti kosa i crn si, ko cygan.
@StarmoRamboLezVe a tvoji nevesinjci i gacani ?
Zato, što su seljaci ŠLJEGLI u Mostar. Vrlo jednostavno pitanje
@Neretva_9C ja sam ti bajo u Becu i vozim BMW X5 🤣 kakvi crni kafici 🤣🤣🤣 to je za nezaposlene stoke koje znaju samo kukati.
@Neretva_9C mislim ja jesam iz Mostara ali preselio sam se u Bec prije mozda tjedan dana zbog posla. Preuzeo sam firmu od starog 🤑🤑
PRIKAŽI ODGOVORE (1)