Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam ko mi je odvratiji slucajni prolaznik ili ovaj enver, sve igraci SDA pogani
@gooUser1562304251 Bit će ti još poganiji kada u saradnji sa SDA otjeraju Vojvodu Kojovića iz Sarajeva na idućim izborima
@gooUser1562304251 a nije ti bio odvratan kad je protjerivao alžirsku grupu?
Vrlo jednostavno. SDP je jedina prava stranka lijeve orjentacije koja bastini te vrijednosti i cuva tradiciju Titinog socijalizma. Ove ostale stranke i strancice nastale su cisto iz interesa i vlasti. Komsic i Zlaja su 2010 otisli sa sda. Onda je Komso pobjegao pa otisao 2014 opet sa sda. isto je uradio i 2019. Zlaja je osnovao stranku od onih koji su htjeli da SDP ide sa sda. To su Komsic, Lazovic, Zlatar...
Dalje..dokaz gore navedenom jeste da je Zlatku sda zapolila zenu, da pije kafe sa bakirom i da je ova nazovi stranka nastala u kabinetu Sefika Dzaferovica. Toliko o njima kao ljevicarima. Ista situacija je i sa Bijedicem, kojeg sda ocito necim ucjenjuje, pa je sa par svojih najblizih poletio njima u zagrljaj jer ne moze da provede u opoziciji jos 4 godine. SDP ne zeli u vlast sa sda, a ko misli da treba, eto mu brate Zlaja i Komso, ali neka onda ne kuka sto nema alternative.
@zlipke Koliko covjek mora da lud da u danasnjem vremenu navija za bilo koju stranku. DIjete drago svi isti nema ljevice desnice srednjice... svi isti, svi kradu... ovdje nema politike kod nas, ovdje jami i zaj...
Svi oni rade u interesu SDA. Svi redom na čelu sa Lagumdžijom, Željkom K. sad i Enver Bijedić. Uništili su ljevicu svugdje osim u Tuzli, sad udaraju na Tuzlu. To ne vidi samo slijepac da se ovo sve osmislilo u SDA. Svi su ucijenjeni da moraju raditi za SDA ili zatvor.
sdp je odavno postao veliki promasaj .... u njemu su jos samo entuzijasti i interesne grupe koje imaju koristi ..primaju place, neku funkciju ili mandat sto su dobili na racun drugih ..i to se raspada....na zalost.... cim se tuzla odvojila mozete zamisliti kakvu su stetu papci napravili sa tim, i to ovi sarajevski i seoski koji ne mogu dobiti par tisuca glasova... Prica o socijal demokraciji na principu drug-drugarica, tito partija i sl. je supljacka i osudjena na propast..
ne znaju oni sta jebsocij.demokr.koncept i ljevica, to je kao u dodika liberalna desnica .. kad se toj stranci citav koncept zasniva na copy paste godinama, i kampanji svi protiv sda a saradjujes sa snsd... lagumdjija, lazovic i svi drugi su u pravu da je to vec bolest.. nafam se da ce nakon pada te garniture doci do ujedinjenja ljevice na bilo koji nacin..a hoce i mora..
SDA radi na razbijanju oporbe i odlično im ide
POLITIČARI NISU PROTIVNICI ,ZAPRAVO SE RADI O SLICNIM LIKOVIMA, TREBA DA ZNATE DA JE POSAO POSAO A DRUZBA DRUZBA. SVI ONI RADE ZA BAKIRA I. SVAKI PUT KAD NAM NESTO OBECAJU JOS VISE RASLOJAVAJU GLASOVE LJEVICE : SDP DF GS NASA STRANKA , ITD . A GLASOVI SDA UVIJEK ISTI , ISTI BROJ I ISTI LJUDI GLASAJU ,- RAZMISLISTE!!!!
oni koji nista ne naprave u stranci u kojoj su okrecu se drugim idejama i frmiranjima drugih stranki nebi li se na mala vrata progurali i dosli do nekih odredjenih funkcija znaci samo zbog svoje koristi, nema tu nikakve ideje ili nesto slicno nego samo cisti licni interes i to je to
ma kod nas se odcjepljuju samo oni koji ne zele dobro ovoj drzavi to odma znas cim se neko odvoji! da hoce dobro ujedinili bi se!!! GLAS ZA UJEDINJENE JER SAMO TAKO MOZEMO NAPRIJED!
Slavo, prije svega u " bazi ljevice" nema nikakvog ideološkog predznaka, sem u samom naslovu. Sve ostalo je ubleha. U samom SDP se vode ogorčene borbe za prestolje, za što viši položaj, a izvođača radova na idejnom i faktičkom stanju poboljšanja uslova za opstanak srednje klase i naravno najbrojnije, radničke klase nema. Draga hladovina opozicione učmalosti. Sindikati su tek specijalna priča!
@alejalipa92 +1 Na hladovinu dodaj kirije i pausale...
Mariofile, nemoj me više ujedinjavati!!!
Zar još neko vjeruje da su predstavnici LJEVICE odbjegli i odbačeni članovi iz SDP-a tipa Lagumdžije, Komšići, Bjedići, Delići željni koalicije sa SDA??? To je toliko postalo očito, da dati glas onome što oni predstavljaju je glas za SDA.
Koja socijal demokratija kad je Nerko zapoceo svoj slavni mandat premijera (pod Lagundzijom) sa svojoj istorijskoj konstataciji, “kome cu, ako necu bratu”.
Željko Komšić napusti SDP zbog Lagumdzije, Lagumdžija prozivao Željka kao izdajnika Socijaldemokratije sada jedan drugom pußu u neku stvar po naredbi Bakira. Bjedić isti kriminalac kao i ova dva, Delić iz Lukavca promjenio 7 stranaka, u njegovom selu za izbore pobjedio Dzaferovic za clana predsjednistva kojem Zlatko i Željko idu na konsultacije...
Sve ove stranke koje su nastale iz SDP-a su u stvari SDA- ovi privjesci u kojima se nalaze oni koje je stvorio taj isti SDP i dok su mogli musti i kupiti kajmak bili su u SDP-u, a sada po naredbi Bakira pokusavaju srusiti ljevicu to jeste SDP formirajući neke nove stranke koje će usrvari samo biti SDA-ove podružnice.
Jos jedan dokaz da je sdp jedina stranka ljevice, sve ostalo je goli interes pojedinaca
SDP moze biti u Svedskoj ili Danskoj ili Njemackoj ali da olos i govna kao niksic, magazinovic i cengic imaju veze sa socijaldemokratijom samo idiot moze povjerovat
@dededede I bolje je tako, jedini nacin da bi vise stete mogli ekonomiji napraviti jeste kada bi stvarno uvodili maloumne ljevicarske ideje...... Nema drzave na planeti ciji rast to nije unistilo, ako ne i citavu drzavu kao u mnogim slucajima....
Egoizmu nigdje kraja. Mrka nam je kapa.