Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SA-X Morate li bas prenositi izjave genocidne babetine i bivseg robijasa?
gospodja je malčice zaboravila da je upravo odležala za ratne zločine i da ako sve bude išlo po zakonu , PC će da bankrotira zbog ratne odštete. Mislim da bi svi u ovoj BiH voljeli da se napokon riješi ovo pa kako god! Ja sam tužio PC jer sam kao dijete do 15-te godine bio ranjen 3 puta.
Ona je Kraljica zla i tame... utemeljitelj republike Krvske
Ovim osuđenim ratnim zlocinima treba ukinut slobodu govora
Cinjenica da se njene izjave i objavljuju je zabrinjavajuca - nije pustanje svakog smeca u eter demokratija, probudite se Redakcijo - jos je toliko zivih kojima je ona licno upropastila zivote! Sigurno ima boljih Srba i imaju sta reci o zdravijoj buducnosti ove zemlje.
samo polako, zivi bili pa vidjeli..... a doci ces i ti na red....
Ljudi nema nam druge nego da y.e.bbemo mamu srbicama jednom za sva vremena ,treba Turski recept koristit stoka samo silu razumije
u kojoj virtualnosti vi zivite,srpska vam na par km od centra dzamahirije. i jos nesto talambasate! chibe potyradi!
cro e cuj ovog sizifa majke ti sto govori: \"bilja je u pravu\"....... e eto nek si nam to ti potvrdio,,.......e majke ti ne PRDI NA TA USTA...poflautas mi ga i ti i bilja, poklopi se.... sikter!
evo dao sam ti primjere i odgovore na ta tvoja glupa i kompleksna pitanja, sta si zabalio...!!! A TI SE NE BRINI, ARMIJA BIH BI ITEKAKO USPJELA OCUVATI TU TERITORIJU OD TIH TVOJIH SMIJESNIH PROTUUDARA, NAVEDI MI SAMO PRIMJER KAD STE TO VI USPJELI POVRATITI NEKU TERITORIJU NAKON STO JE ARMIJA BIH ZAUZELA, NAVEDI MI PRIMJER????? A ja cu ti reci : NIKAD, sto ste izgubili vi to nikad niste imali petlju povratiti, jer ste u nasim akcijama vi trpili velike gubitke, e onda mozes li zamisliti kakvi bi gubici na vasoj strani bili da smo ocistili potpuno BIH od srba i hrvata, pa te zbog toga zelim upitati: KO BI IMAO VISE PETLJU DA PONOVO NAPADNE BIH? KO BI SE VISE BORIO ZA VAS? KO BI IZVRSIO TAJ TVOJ \"PROTUUDAR\"?
@@@@@@axa uslijedilo bi potpuno ciscenje RS-a od nemuslimanskog zivlja, znaci cim bi banja luka pala ostatak RS-a bi se sam raspao ili predao, veliki broj banjalucana tada se vec pocelo da se iseljava za srbiju jer znali su sta ih ceka.... 2. onda bi smo se pozabavili sa hrvatima, samo sto bi hrvati puno, puno, puno gore prosli nego srbi, jer hrvati su man okrenuli ledja kad nam je najteze bilo i hrvati su pocinili mnoga kukavicka nedjela u BIH, ARMIJA BIH je tada imala i naoruzanje, i opremu i logistiku...itd da ne nabrajam, ma jednostavno hrvati bi bili gotovi za cas, znali su hrvati sta ih ceka pa su se na vrijeme nama muslimanima poceli uvlaciti u g...cu....
gdje je sad tuzilastvo da ponovo podigne optuzbu za huskanje naroda, ona je jednom odvalila zbog ove genocidne politike i po zakonu nebi smjela davati nikakve izjave hajmo advokati smrdulja mora nazad u prdekanu
Krmaco budi sretna ako ga kome i popusis.
Možete zamisliti kakva je tvorevina PC kad joj je osnivač CRNOGORAC, a suosnivač JALOVUŠA............
ne seri babetino
Ja samo ne razumijem zasto ovakve biraju kao lidere!
Samo vi brišite, nije problem, ali je gospođa Plavšić potpuno u pravu. Pozdrav \"novinarima\", \"demokratima\" i \"antifas.histima\" sa SA-x.