Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zat nije previše hvalospjeva. Ubijen je bolestan čovjek kako ste sami kazali. Nije bilo drugog izbora, ali treba završiti s tim. Propust je države što je pušten, a nije nastavljeno liječenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi. Svi se sad slikate. Dokaz nesposobnosti i neprofesionalizma.
Kakve ba cestitke. Jeste normalni. Pa prave ubice idalje hodaju gradom. Gdje su ubice dojice policajaca, Dzenana, Davida ... itd .. itd ..
Tuga jad i cemer i VELIKA .
A preseravanja Tito dragi. Halo ba frajer vam go i bos 9 dana na slobodi lunja sumama a vi slavite takvu poraznu cinjenicu. To ba sposobne jedinice rijese za par sati. Pitajte Vikica nek vam on objasni neke stvari
Zbog njihovog nerada stradao je njihov kolega i onaj covjek iz Jablanice...kakve cestitke
Ovako se i mi ''čestitamo'' unutar ceha , halke, mindeera i kasti...
Pocivaj u miru nas hrabri Allahov ratnik Abu Enes Bin Muhar
Jbg dosta više hajmo dalje dodik dzafko bake cova i ostali
Dajte pare covjeku!!!
Koja hrabrost???U Americi,prometni policajac je hrabriji od ovih klauna koji izgledaju kao pokretne skele.
Shvatite da pretjerujete sa objavama u vezi ovoga, ima jos ovakvih sigurno u nasem drustvu, samo cete neku ideju opet nekom manijaku dati! Pisite o EYOF-u
DALI JE ISTINA DA JE POLICAJAC UPUCAO POLICAJCA U RAZMJENI VATRE? IMA LI DEMANTA? MIKI MAUSI!
A smijete sad kad je ubijen