Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo mama.
A kako će vreme biti u Republici Srpskoj? Ne budite sebični..
u planinskim djelovima eresa biće brdovito
nije bitno vrijeme u rs, svakako če ubrzo svi međedi utonut u zmiski san
sramota je i jeres da muslimani kazu miholjko ljeto....neka bude sucuralahovo ljeto..ili kako vec...
U Lužane, većinski hrvatsko selo u srednjoj Bosni, snage Armije BiH upale su u siječnju 1993. godine. Lokalno stanovništvo je većinom protjerano, ubijeno je više civila, a spaljena je i katolička crkva u selu. Par dana kasnije su vojnici Armije BiH u selu Gusti Grab ubili petero staraca hrvatske nacionalnosti u dobi između 70 i 80 godina. Još gore je bilo ono što se dogodilo u selu Dusina krajem siječnja, koje je inače pripadalo općini Zenica. Za navedeno nitko nije kažnjen!
@seijober123 Izvini, ali ovo je članak o vremenskoj prognozi...nije da ne shvatam tvoju metaforu, ali nije joj ovdje mjesto