Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesen nikad nije bila lijepa kao ovog ljeta :))))))
šta je sad sa onim prognozama "u septembru ljeto" i sl. Nemate vi pojma isto k'o ni moj dedo
Ma debili, ne mogu pogoditi vrijeme 2 sata unaprijed .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Do kraja sedmice lose vrijeme, a od naredne pogorsanje :D
Pusti jesen, divi treba na slici.
..a snijeg,hocel'uskoro videl'ga?
Sto me obradova
Nah bravo napokon kisa.Ovo ljeto je samo dva puta padala - u juli i u august... :-(
Pored toliko kriminala, ratnih zlocina, genocida, lopovluka, korupcije, nepotizma, stela ,vlasti, opozicije, izbora, kampanja, stranaka, kantona, entiteta, donacija, reketa, neimastinje, bijede, sirotinje, prevarenih, ocajnih, bolesnih, utucenih, nezaposlenih, neobrazovanih, neodgojenih, krkana, sivonja, invalida, porodica sehida, dobitnika priznanja, zanatlija, studenata, pripravnika, volontera, gubitaka, namjestenih tendera, fuseraj poslova, kredita, dugova, potrazivanja, stare devizne stednje, smeca, pasa lutalica, ambrozije, rupa na cesti... zadnje sto nas treba doticati su vremenske prilike!
Ih, i ne znamo koliko imamo problema dok ih ne stavimo na papir.. I slažem se da se nekad bavimo nebitnim stvarima, ali ove godine, mora se priznati, vremenske nepogode su nam zadale mnogo problema.. Tako da vremenske prilike/neprilike su mnogima, pogotovo zbog zime koja dolazi, postale jako bitne..
a za tri sedmice vjerovatno snijeg kako je krenulo :)
vidim ja da fotografa nije zanimala kisa hahahh....
Ubismo se od globalnog zatopljenja ,ha ha ha...
jucer bilo isto
Ajde ok nek je jedno godisnje doba na vrijeme i kako treba...pa valjda se i ljeto vrati na normallu...samo da snjeg ne padne sutra :D
Cuj to stize jesen ko bi rekao to u septembru
Iz proljeca u jesen ...