Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas nekoliko bosanskih studenata koji studiramo tu u Qataru nismo djeca politicara niti bilo kakvih utjecajnih biznismena.
Zemlja u kojoj nema nikakvih problema http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video-zemlja-u-kojoj-nema-problema.html
Wealth of one nation: http://www.youtube.com/watch?v=p5fasgp9pOo
2022 - Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru! Yeeeeeeeeeaaaaaahhhhhh!!!
Doha je novi Dubai! http://www.youtube.com/watch?v=PWYeiac6VHQ
Na Zapadu je sigurno bolje, ali, nazalost, zapadne zemlje ne daju ovako dobre stipendije, ili, ako daju, moras ispunjavati 1000 uslova, poloziti mali milion testova, i biti jedan od hiljadu koji dobije tu stipendiju. Na Zapadu moze studirati onaj koji ima para, a u Kataru ti ne trebaju pare. Sve je placeno, vase je samo da ucite.
Svi ovi primitivci koji spominju terorizam ne zasluzuju ni u Bosni da studiraju. Uslovi u Kataru su hiljadu puta bolji nego u Bosni, kvalitet nastave je veoma dobar, a cjelokupan sistem je americki. P.S. Fato, ne moras se pokriti.
jeli se moram pokriti ako dobijem stipendiju ?
.. studij za diplomiranog teroristu .. treba sto vise bosnaka poslsti..ostale sr.be i hr.vgte na zapad u evropu
Wow, super za nasu omladinu! Quatar je divan a edukacija puno bolja nego ovdje. Nadam se da ce aspirant-studenti iskoristiti ovu priliku. May the (3) best win! Sretno!
jel se to studira za samoubicu tamo?
Jel ovo samo za NJIHA ili se mozemo i mi prijaviti?
Ja bih da studiram BOOM BOOM, ako moze ??
hajmo sax komentatori saljite dokumente za qatar. Sretno!
ajmo političari, šaljite djecu tamo .