Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno receno BiH. Lopovluk.
a za majku bebe se skuplja Sms stavrno fuj i drzava i sistem i politicari
Bosna je zadnji put bila drzava za vrijeme Tvrtka, mozda je imala u to vrijeme neki sistem. A kriminalce nazvati politicarima je neumjesno!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Studentima jedva po 100KM stipendije...lud je svatko tko ne ode vani.
A pomozi ba pomaza narodu koji glasa za ovo stoku
Ti Hamdo šij za mašinom za 800 Km nikad nećeš vidjeti providna dana
Sve im to oduzet
Da je narod pametan da im polupa, nema za plate, nema za ovo nema za ono, što sr ne voze u autima koje su imali, ko su oni, šta, su oni, narod trpi, do kad...
A ti se Muzafere kupaj...
Ma samo nek su nam oni sigurni, ipak im je glava u torbi svaki dan dok ih vozači voze s lokacije na lokaciju. Trebali su i skuplja vozila uzeti ipak ja uživam kada se budžetske pare nas običnih smrtnika troše na nečiji luksuz .
A duše drage.. Nek su se počastili.. Naporno oni rade. Neka.. Bravo..
Piri kao gusak pri velikoj brzini, isto kao dvica pri 260 km/h na otvorenoj đadi
Svima bicikla podijelit . Bagra lopovska .
Jel' to iz onih 17% PDV-a što plaćam na sve moguće? Poskupila tehnika, hrana i energenti, a sa njima i PDV pa kapa li kapa. Vi se vozajte, a mi ćemo vas gledati kako se vozate u našim autima. Fukaro.
Skupa auta delegacija i vlasti idu tamo gdje treba pokazati istinsku snagu drzave ali ovdje toga nema ljubimo dno svih statistika tako da je ovo preko svake granice
sve im to od plate odbit
MashaAllah,tisuću selsms..a vi jedite puru i kupajte švabe po staračkim domovima širom njemačke.kad nećete ustati protiv bagre i mafije...nek mafija uživa..
Papci au uzeli Arteona, dakle limuzina sportskog dizajna… nikako nije za poslovne limuzine… sto nisu passat-a uzeli? Mize im se, preko nasih ledja
kakav narod takva vlast