Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, na osnovu spornog indeksa sa sveucilista u Zg koji pokazuje da je polozila 12 predmeta., nastavila je postdiplomske studije u Sarajevu. Drugim rijecima, poturila falsifikat i dobila doktorat na prevaru. Da je ovo bilo u bilo kojoj drugoj normalnoj drzavi, ova bi dobila otkaz i vec bila iza resetaka. Ja je smisliti ne mogu i pozlije mi kad je vidim i iznova shvatim ko rukovodi sa KCUS..
Predlazem da joj se odmah nađe slobodno mjesto u bolnici za cistačicu !!! A stoka nek glasa za lopove prevarante SDA.
Nemoj tako, cistacice zapravo rade posten posao. Ova ne zna ni sta znaci posten, a ni posao.
Nesa liderka
Narod zna
Naslov nije na mjestu , pa čitavo vrijeme Nip tvrdi da nije upisala u Zagrebu . Eto upisala je . Čak je i Kurjak priznao iz drugog puta da je dao potpis .
Po svemu sudeci to je samo bio potez da bi se guzica ratnih desavanja spasila.. sin u trezor, zena indjeca u Zg a ri bosnjo gini za sultaniju! Fuj!
Joj koja ofanziva Čovića jer ne može kako hoće. Sakrili ženi papire, izbrisali sve. Uzas jedan
Babica direktorica i profesorica na univerzitetu. Mašala.
idemo malo pritisci iz ZAGYA da nije onaj dogovorio na sastanku s a generalskim zborom .... bosnjaci se uvijek loze na ove gluposti .... nije strano domaicm botovima a posbeno ne prouskim botovima i srbije, hrvatske i dijelvoa BIH i od samih bosnjaka iz drugih stranaka .... levatluku nikad kraja
To je Forto dezerter namjestio, NiP joj montirao. Sebija nasa sultanija, sellam iz Buzima za bosnjake. Salim se.... Hahahahhaha
Zato i jesmo u khurchu sto nam zivot kroji nepismena khrezuba sda bagra !
Kako ruzan stvor
Ja ne znam sto se peglaju oko ove teme, evo i kad 100% dokazu sve da nije,sta joj ko moze, dodik sere na drzavu sta mu ko moze, čović povalio dvije najvece firme u BiH sta mu ko moze. Samo se bespotrebno nervirate i na kraju na portalu međusobno posvadjate. Kad budemo imali muda da ih iscupamo iz institucija i dovedemo pred sudiju koji bude isto tako imao muda da ih osudi, sve do tad trebamo sutiti. Evo ima drugih tema, ukrajina, covid, namirnice... :)
Nije do SDA do polupismeni naroda je.
Ma svih je dest završila ili nijedan isto je ona je los covjek
Dobro i? Pa nijr vama sebija kriva. Vi samo trazite krivce za stanje u kojem se nalazite. Morate prestati to raditi, sramota je, glupo je, jadno je. Nije kriva sebija, bakir, covic, dodik, inzko, drasko, vukanovic i svi ostali, krivi ste vi i samo vi. Vi ste ih postavili, oni su volja vecine. Znate za koliko narod rjesi sebiju i ostale sebije? Za 5 dana. Ali nece jer ga boli kar za sebijama...
Da je pametna, sama bi se povukla, tako to rade prave dame.
Dame? Koja je tu dama?