Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I HAVE A DREAM ! BiH bez nacionalizma , mrznje i lopovluka ....
Wake up dude, wake upppppp !!!!!!
Zato, dragi moji Bosanci i Hercegovci jedini nacin da krenemo sa tim putem je da se u mjesecu oktobru svi mi koji zivimo u BiH ili smo porijekllom iz BiH-a a zivimo negdje van granica lijepe Bosne, da se iznasimo kao Bosanci i Hercegovci, jer mi to jesmo!!! Budi pametan, budi Bosanac!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Svaka čast, Stevoviću, Vi ste dokaz da u manjem entitetu još uvijek ima normalnih i poštenih ljudi. A teško onima koji politiziraju Srebrenicu i njeno breme u bilo koje svrhe!
Ne kontam sta i kad bi dodik 10000x rekao da je bio genocid, kad 99,99% srba misli da nije i ako znaju da jeste, nikad nece reci da nije i cim im se ukaze nova prilika, opet ce napraviti novi genocid...
Vazno je za srbe da priznaju da su pocinili genocid zbog njih samih. Da ne zive u lazima i mitovima narednih 100 godina, a i da bi nasa drzava BiH krenula naprijed. Na kraju krajeva cijeli svijet zna da su ga pocinili.
da da lažni satanistički sud u hagu presudio na osnovu laži probudite se poturice
pa priznao ga je dok je bio u opoziciji....
Ljudi,ja prvi bih priznao genocid da je to zaista bio genocid!!!Genocid podrazumjeva ubistva sistemska zena,djece i muskaraca,stou Srebrenici nije slucaj.Bande su strijeljale maksimalno 1000 muskaraca,a ostatak je poginuo prilikom probijanja prema Tuzli.Pa i danas se pojavljuju ljudi,kada ih policija legitimise,a ime im pise na onom spomeniku u Srebrenici,je li vi shvatate da to kod nas ne pije vodu.A ovaj nesrecnik iz Trebinja,on prima pare da ovako laje.Ja jos nisam cuo Bosnjaka da je rekao da je armija BIh pocinilabilo kakav zlocin nad Srbima,a pola moje familije bilo u logorima u Sarajevu i Gorazdu.A gorazde bila zasticena enklava,a imala logore,takva je i Srebrenica bila,pustite mi patetiku.Ja razumijemdavimorate od nekud poceti sa gradnjom identiteta,kojeg realno jos nemate,ali pocinjete odpogresnog mjesta.Pa mi Srbi da smo bili kao vi posle drugog svjetskog rata bi napravili zid prema vama i Hrvatim koliko ste nam zla nanijeli,ali nismo,ne vodi to nikud.Pozz.
popuši ga saviii ahahhahahah
boli me kurac za dodika i sta je on reko... sta on misli i dali ce mi iko dati lajk ili sta cetnici ce odgovorit na ovu moju poruku...dodik nuje nikad nista bio niti ce ikad ista but a kamoli nesto pametno rec on je jedan obicno kriminalac koji laze i krade svoj narod .i jednog dana ce zbrisat za srbiju i okrenut svima ledza cijeloj BiH..jer ga boli kurac i za BiH i za RS.
A domuza ovoga Blaža. srbi muhamedanci daju podršku legalno izabranom predsedniku Miloradu Dodiku.
Dodik je prizano genocid u Srebrenici i javno: http://www.youtube.com/watch?v=AXcvZsQTFko
Pa jeste bio je genocid od Nasera,Alije,Amera i nelegalnih jedinica koje nije upravljala srpska vojska. Svako ko je monstrum treba ga kazniti a ne osuđivati Srbe za sve. To Srbi nisu uradili pa vi se protivite ali zna se istina ,samo se konstantnim laganjem i dezinformisanjem pokušava prekriti....ali to je nemoguće.
Pocinili ste genocid i to je dokazano 1000%
Nije dokazano jer ga je alija počinio i ratni zločinac naser
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dodik-Srbin! Republika Srpska.. Genocida nikad nije bilo.. To vidite samo vi i Amerikanci.. Isti ste, niko vas ne voli..
Genocidas kaze nije bio genocid ... vi ce te biti genocidasi za sva vremena
voli nas tvoja mama ! ih i te kako li ga voli !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bozo,dani su ti odbrojani
Pa priznao je samo sad to negira
Dobro zboris, ali bolje i to, nego slusati Dodikove proljev zvuke iz usta punih brabonjaka. Hajde rusite ga pa da idemo dalje, inace, nece nas sunce ugrijati. Hvala Bogu pa nisu svi isti. Ipak Chetnici su uz Dodika a to treba istjerati u mamicu srbiju odale su i dosli
Milorad Dodik je davnih dana priznao da se desio genocid u Srebrenici. Ali i da opet prizna to ne mijenja nista, jer tzv. srbi i dalje ce ostati jedan krvolocni-genocidni i fasisticki narod, koji ce opet cekati svoju historijsku sansu, da napravi genocid. Sad kad bi, ne daj Boze, doslo do nekog kontinentalnog rata na tlu Evrope, ili Treceg svjetskog rata, Srbi se ne bi svrstali ni na jednu stranu, nego bi iskoristili opsti metez i haos, da napadnu nas i da prosire granice Srbije. Mi Bosnjaci ne smijemo vjerovati niti jednom srbinu, nikakvim njihovim slatkorjecivim pricama. Nekada je na celu CK SK Srbije, Ivan Stambolic bio je protiv Ustava iz 1974 koji je Kosovu i Vojvodini omogucio autonomiju i trazio je ustavne promjene. Naslijedio ga je Milosevic, koji je i likvidirao Stambolica, i ukinuo autonomiju, bio je takodje protiv Ustava SFRJ iz 1974, kasniji fasisti koji su Milosevica poslali u Hag su takodje bili za veliku Srbiju protiv Bosnjaka, Albanaca i Hrvata. Svi su oni isti!
Ja sam Srbin iz BiH i hvala na informacijama, nisam znao da nas toliko mrziti.
@zunasasa malo historijskih lekcija. U Drguom svjetskom ratu vi Srbi ste bili podijeljeni na 3 strane: Nedicevi nacisti, Drazini cetnicki fasisti i ono malo Srba u partizanima. Prve dvije opcije su bile za unistenje Bosnjackog i Hrvatskog stanovnistva kao i Albanaca, Roma i ostalih i za stvaranje velike Srbije. Medjutim, 3. opcija, ono malo Srba u partizanima, kao sto su bili Milovan Djilas, Aleksandar Rankovic itd. pobijedili su zajedno sa Titom, ali su kroz mir, vrlo cesto represivnim mjerama ostvarivali projekte velike Srbije. Npr vec 1946 pri donosenju novog Ustava FNRJ, Milovan Djilas se zalagao da Bosne i Hercegovine nema, nego da se podijeli izmedju Srbije i Hrvatske. U tome ga je obilati pomagao Jevrej Mosa Pijada, koji sasvim slucajno u Sarajevu dobi jednu od glavnih ulica. Rankovic je u svom cetnistvu otisao jos dalje, pa je mnogobrojne Bosnjake, Albance i ostale hapsio i likvidirao kao sef UDBA-e, i cinio sve da BiH oslabi kao republiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dajte ljudi molim vas, pa ako ovaj Stevović misli ovako to treba da znači da Trebinjci misle ovako? Ma molim vas!!! Čovjek vodi Alternativni klub, pa samo ime mu govori koliko ima istomišljenika. Da tako misle veće mase ne bi bio alternativa nego mainstream. Lik je skontao pametno, budući da nemam šta pametnije raditi u Trebinju, odoh ja šupljirati, malo ngo sektor, malo stranci, malo zanimljiv domaćim medijima... Kakav crni genocid, kakav Dodik... Pa dokle više... Glavna je fora vratiti se na neku staru bolnu ranu i najhajcati narod.... MRŠ STEVOVIĆ, MRŠ SVI
Pa dobro priznao je to on već jednom, evo link : http://www.youtube.com/watch?v=AXcvZsQTFko
Naravno, ja se sjecam ove emisije.. Al de ti to sad ovom uhljupu reci i pokazi mu ovaj snimak on ce reci da je to sve nastimano..