Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojna neutralnost jednog od entiteta u BiH, koji nemaju svoje oružane snage, nego su Oružane snage BiH jedine vojne snage u Bosni i Hercegovini. Jel ovaj četo jeo bunike?
Ima li jos koji pravoslavni coban da danas da svoje misljenje? :D
Ovo mi je jedan od najogavnijih likova iz RS-a...
Sta Gicko prasic sad kenja ... e moj papak, entiteti ne mogu uopce da raspravljaju o obrani ili nekoj neutralnosti .. entiteti su administ.jedinice a politika Srbije nece moci proci u BIH ... dok srbija kupuje masovno oruzje to bi sada da BIH razoruza preko istih izdajnika ...
Rs nije drzava da odlucuje o neutralnosti na teritoriji BiH. Ima li iko od ovih srba da je pametan i razumije nesto 😂
sta prica ova budala
Kakva neutralnost. Sutra bi vi sa Rusima da nije straha od Amerike . 😁😁😁😁
Ooooo, gosn ratni zlocinac, pljackas i pseto, kako ste. Ima li vece ironije nego kada srbi iz srbske pricaju o nepostivanju tudjih prava...
Stevandić je čoban sa kupljenom diplomom kao i većina političara.
O, oglasio se i Stevandic, poznatiji kao Konj iz Crkvene.
Čuj,neutralna a sutra bi ponovo kame u ruke pa kolji goloruke građane.Idi za krmcima genocidašu,uzmi čvarke i slaninu i popij jednu rakiju.
Ko ce vas izdrzati do narednih izbora .
glaj ovog praseta jarane..glaj mu glavuse
nije protiv nato-a nego za saradnju sa rusima
Kad cuje samo kako pricas isobi glada srati.
I ovaj se potrbušio