Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesmo li mi genocidni? Jesmooo
Istraga.ba juce najavila da ce objaviti da je bilo 50k ljudi bez obzira koliko dodje.
@Go..373 paša moj, ne treba nam. sve naše poslove obavlja čoban Mile sa svojim ovcama. Na kraju će i ukinuti entitete a da mi nećemo prstom mrdnuti. čuo si za termin sabur. eh ovo ti je objašnjenje sabura.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
10000 maksimum i to 9000 sa strane došlo. Kreteni iz SNSDa
Nije ni toliko bilo. Od zastava se ucinilo da ih ima vise
Za skup podrske porodici Dragicevic, koju je unesrecio Miloradov narko MUP, Vucic nije slao autobuse
Sta 50 hiljada...Pedeset MILIONA bilo!!!
Ni 10000 nije bilo, možda je i dobro da je bio miting da se vidi da ih nema. Čim su oni morali uvozit sendvičare iz srbije.
Cime se vi bavite, nos gurate u svaki cosak kao pravi mahalasi.
srbska "matematika"
koji su ovo lažovi
50000 krvnih zrnaca
picousti i međed iz laktaša..bujrum
Zar se primitivci smatraju ljudima…?
Tačno smiješno bože sačuvaj šta ovaj narod sebi dopušta. Narode toljaga pa te prevarante i lopovs istjerajte napolje!!!
sve im se vrti oko laži
koja mitomanija
Goveda lazljiva
Kako nisu genociddni narod, kad su narod koji je počinio genoccid u 9 gradova i 100 sela, na identičan način, u kojem je učestvovao kompletan polu-muški narod, divlja paščad koja je silovala 20 hiljada žena i djevojaka, a nezvanično 50 hiljada. MORA pisat ovo sve u rezoluciji i moraju biti označeni kao Genoccidna Divlja Krvoločna Silovateljska Paščad i kancer koji je otrovao zemlju bosansku.
Ginisov rekord za najveci skup primitivaca na jednom mjestu je danas oboren. Bravo.
Najjaci je onaj celavi sa Kozare kad proziva LGBT i EU ponavljajuci da oni na skupu nece dozvoliti parade onih koji imaju djecu a sami se nazivaju roditelj 1 i roditelj 2 dok mu je Ana Brnabic iza ledja...ccccccc
👍👍👍😂😂😂😂😂