Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mu stave jabuku u usta, teško bi ga razlikovali od gice.
I bez jabuke je teško.
Gledam ovu sliku, i samo čekam kad će početi: GROK, GROK....
Smradu trebao bi ljiljane na toj krmskoj glavi da urezes, a sliku rahmetli predsjednika Alije Izetbegovica u novcaniku da nosis. Da ti nije bilo Armije BiH i rahmetli Alije u velikoj srbiji bi ovce na planini cuvao.
Gico prasic
Lose zbori gica prasic.
Ovaj je zlocinac isto ko i Lukac!!!!
Samo bošnjo skida svoje s funkcije,bilo koje,da to mjesto zauzme srbin ili hrvat...koliki je disbalans zaposlenih u javnoj službi na uštrb bošnjaka pa to je sramota, a SDP je tu da namjesti srbima i OSU,državnobitnu agenciju.. a Milan Teletina sa sumnjivom diplomom i potkivanjem je ok SDPu ... Hvala SDP i za zakon o prebivalištima, HVALA za mizerno vijeće naroda u RSu umjesto doma naroda. SDP je očito prosrpska,sjetite se samo kako je Nikšić tajno išao Dodiku u BanjaLuku.
Gledaj ovog četnika što je po Kotor Varošu ubijao bošnjake. Gledaj te svinjske njuške.
U zemlji gdje se ovakvi kao Stevandić nešto pitaju i ne možeš očekivati ništa dobro
Našta liči, samo što ne raspukne.
Stavite mu jabuku u usta.
Samo je vucic veci ljigavac od ovoga
Ima li I iedan drugi kadar sda da vidi osu? Fakat dajte sansu mladim, obrazovanim
Mladi nisu pouzdani i za karijeru odlaze i okrecu leđa stranci.Zato ke zlatno pravilo postavljati sjede i odane ljude na bitne pozicije. Mladi bi i vojnu tajnu odali,samo da im se stane na rep...moraju jos masla jesti i ne moze se sa 30/40 godina postati neko i nesta,trebaju godine iskustva...