Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da hocu nagurat na milijardu elhamdulilah
I da nagura ko ce to da plati??Opet svi zajedno sa ledza sirotinje.Podsjecas me na onog lika sto je molio prvi dan poplave da voda predze munaru,i presla al u njegovom dvoristu! Budalama nikad kraja.
platice vlasi iz svog dzepa necu valjda ja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tesko sirotinji!!
desetine miliona u banja luci koja nije bila toliko poplavljena.. bog ti jadan, sta je onda sa ostalom bih.. pa to nije stotine milijardi nece popraviti.. a sjecam se da su nijemci prosle godine isto imali neke poplave, istocna njemacka mislim da je bila najgore pogodjena.. kod njih stata bila oko 10 milijardi.. e sada, malo usporediti njemacku infrastrukturu i sve ostalo sa nasom..... ko ovdje koga jebe u zdrav mozak... opet ce biti zaduzi nas zaduzi da mmf-u sluzim.... mater vam...
otkud sada desetci miliona a juce mediji navode da su u pitanju milionske stete ,ko da smo bavarska sve razvijeno
sto puta se Bosna digla iz pepela pa ce i sad