Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupe poteze povlacimo nikada ne bismo trebali priznati kosovo ne sto mi to ne zelimo nego je to jedino politicki pametno. Nalazimo se u slicnoj situaciji kao sto se Srbija nalazila. Ovakve izjave samo jacaju separatizam u RSu. Nikad Sda nije znala boditi politiku pogotovo vanjsku. Ne mozes podrzavati kataloniju ili kosovo ako u svojoj zemlji imas separatizam ne znam sta im tu nije jasno to i malo dijete razumije.
@BosnaUAmanetu Ma dobijaju izborne poene na toj priči.Samo da se nešto zakuha sa Dodikom. Misliš li da oni imaju pojma o vanjskoj politici i politici uopste?
Babinim stopama, laprdas gluposti Bakire isto ko i Alija, trazite nemoguce stvari u najgorem mogucem momentu i izazivate haos, Alija je vec dokazao da zna napraviti haos i povuci za sobom par miliona ljudi...laprda se kad imas pokrice, zastitu, vojsku, a ne na suho!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja samo znam da bez WI-FI signala u rovu ratovati necu.Toliko od mene a vi sad vidite kako cete dalje.
Politiku u regionu vode strane države. Naši političari samo mlate praznu slamu uglavnom u izbornoj godini. Mada sam i ja da se to kosovo napokon prizna.
Strasnoo...skandalozno...treba sve blokirati...brrr...mamlazi debilni!!! pare, ekonomija, stabilnost, prosperitet.... MAMU VAM...ZIVOT JE JEDAN !!! PROZUJA NAM U VASOJ DEMAGOGIJI STOKO NEOTESANA!!!
WTF is Nebojsa Stefanovic?
Bas se i ja to pitam ..neki loser da izjavu i sada to kao vazno .
Stefanović je isto što Dačić, Vulin i još nekoliko isprdaka Miloševićevog režima. No, očigledno je da bi se Aca oslanjao na njih. Od njihovog dobra, može samo da boli glava! Na kraju krajeva njima komšije i susjedi nevjeruju! A, to je već puno!
uhhh sad se zabirnuh popravo odoh do canife
Dosta vi nama zagorcavate zivot punih 25 godina,,,sta vi hocete od muslimana? Da nestanemo, je li to hocete, sram vas bilo!!!1
UZ TEBE SMO PREDSJEDNIČE ! ! ! ! ! ! ! ! ! BOG TI DAO SVAKO DOBRO, MEĐU OVIM ZULUMĆARIMA
http://glasbosne.com/reakcija-iz-izetbegovicevog-kabineta-nakon-kritika-iz-srbije/
https://www.faktor.ba/vijest/u-lazi-su-kratke-noge-srbijanski-mediji-izmislili-izetbegovicevu-izjavu-o-priznanju-kosova-272409
Bakira treba tuziti sto svojim glupim izjavama dovodi Bosnjake na Balkanu u sve tezu poziciju!
Tačno, dosta je ljudi izginulo kako danas vidimo - za ništa! I hebalo ga Kosovo, što se nisu digli dok je ovdje gorilo pa da svima bude lakše ili jednako teško.
ja ne znam jel Bakir ikada govorio iz glave a da nije glupost lupio i poslije 3 dana ispravljao istu
Ova krmadi iz beograda reaguju odmah na izjave Bakira a na izjave dodika niko nije pisno mater vam genocidnu
Kako je bio kod Kolinde na razgovoru zbog Pelješkog mosta, tako će sad i kod Vučića. #BakirKuya hahah
Бакир је наш човек. Овом изјавом практично тера Српску из БиХ. Бакире Србине!
http://glasbosne.com/reakcija-iz-izetbegovicevog-kabineta-nakon-kritika-iz-srbije/
ne lazite koristite svoj mozak cetnici genocidasi!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stefanović želi reakciju Vučića zbog Izetbegovićeve izjave da je "Kosovo do sada trebalo biti priznato", a na drugoj temi Duduk izjavljuej: Dodik: U RS-u nema spremnosti za integraciju BiH u NATO savez Igra prijestolja :DDDDDDDD, hahaaaaaaa.