Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a prevodilac???? na ovom je sastanku morao biti neki prevodilac, jer sam uvjeren da nit fahrudin zna engleski ili neki drugi svjetski jezik sem crnogorskog a isto tako tesko da stefan spraha bosansko - srpsko - hrvatski stvarno je sramota da nas u evropi predstavljaju ljudi koji ne znaju bar jedan strani jezik ( cast izuzetcima )
@gradjanin @mix @Damir OPET TI SHUPCINO . NIJE NAMA POLA FAMILIJE NA BUDŽETU, KAO TEBI.
Komesar Fule je naglasio da će Brisel još snažnije pomagati bh. liderima i političkim strankama i ohrabrivati ih na međusobni kompromis u neminovnom ispunjavanju preciznih i nepromjenjivih uvjeta iz Mape puta. Samo se nadam da nece biti opstrukcije pojedinih stranaka, koji sve rade u svom interesu a ne u interesu BiH!!!
ko je ova FULE sa Fahrom jel to ona Fuad iz prijepolja? masala pogleda Fahra
Ovakve vijesti treba da citamo svaki dan, a ne o neslaganjima, opstrukcijama, destrukcijama!
EU i SAD zajednički raditi na najavljenoj rekonstrukciji Federacije BiH.
Vijece ministara BiH radi sigurno sve sto je u njihovoj moci da ispune sve uslove iz mape puta ka EU i NATO, jer je to najvazniji strateski cilj nase zemlje.
Ma nešto gledam ovu sliku,i ovaj Brisel oronuo dosta....