Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao sto gore rece neko, tuzni dani dosli za bosanci, a sta da sutra bude, jos se ne bude znalo, al nek se malo i o politika oladi i da mi svi skupa zelpesemo onu nasu staru: na lepom plavom Moravu.
mora, mora, nego sta i te kako mora... ovi iz eu i nista drugo ne govore za bih vec unazad toliko godina, a situacija sve gora i gora
Tuzni dani dosli za bosanci. Price im pricaju , a znaju da Bosnu niko nece. Ni ja nebih primio zemlju sa toliko idiota sa diplomama.
ma pushi ga konju jeb te evropa dok je bosne zalibo me za evropom
pravila i standardi - subjekt agresije ,rata i okupacije.pravno imovinski odnosi.uskladiti našta i na koga.dali su to evropski standardi.možda neko več plača danas danak,da vam se ne vrati kao bumerang.više turska nije pitanje več kurdska populacija.izvagajte malo te standarde da vam se ne odrazi na abdomen.fenix.
dok je brcko nase dodo mose samo da maseeeee mahni mojim dodo
ma ti nisi normalan da je do nas do sada bi mi bili amerika za EU
Bosnjaci obredno kolju zivotinje po serijatskom zakonu. Ili serijat ili acquis communautaire??? TRECI ENTITET PA TEK ONDA U EU !!!!!!!!
Naravno. Treći entitet i - sve riješeno!
Ljudi dajte suza nemam viŠe hahahahaha http://www.youtube.com/watch?v=koik1vQ40jA
hocemo brate samo kad nas podjelite prvo pa onda...
štefane, hrvati i bošnjaci bi to učinili odmah, al neće srbi, oni to opstruiraju jer onda im rs gubi smisao. vi iz eu il ste totalno glupi ili bezobrazni.
i bas se lik zove tako? Sumnjam, Tite mi.