Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muharemagić tvornicu soli svukao na nulu, stanova po Tuzli, sinu Jasenku kupio stan u Sarajevu, iskoristio privatizaciju i danas je pošteni tuzlanski penzioner!
Nekad je za radnike bilo "tako ti je to kad nisi učio školu" da bi danas dočekali "tako ti je to kad nisi se učlanio u stranku". država za nepoželjeti
Tako isto kriminali stecaj je u Hidrogradnji..stecajni upravnik sa stecajnim sudijom..nerminom dzindicem a sve pod pokroviteljstvom Novalica malo je reci pljackaju jos firmu.. Ima li iko u ovoj drzavi da ih zaustavi Zijad Fazlagic zvani Eskobar ima 70 g. I 600 radnika na ulicu otjerao
Diskurs Bosnjacke politike srozan je na cyber rat Zahiragic- Konakovic. Onomad prof. Duvnjak rece:" Boga mi bojim se za nasu omlqdinu da ih ne povuce lazni patriotizam i internet vitestvo "
ne gajite nade umrite dostojanstveno, nista se nece promijeniti, ako tito ne dođe.
Sda demokratijaaaa...srbija,srbija!!! Franjo,franjo...
Bilo bi interesantno objaviti broj državnih firmi koje su otišle u stečaj dok je koja stranka upravljala.
Boze Olaksaj! Zivot u BiH zaista je pretezak.
Hvooooolo ti Foooooooooooodile ma he.oooooooolooooo te tvoooojo vlooooodo federooooocije
...i nezaposleni...moj komšija Našim nikad nije radio, ima 80 godina i nema...