Radmanović - Harčenko
0
"Stav Rusije je izuzetno važan za RS"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoces li ti to finansirati sa svojom socijalom koju ti svaba daje da imas leba da jedes?
Kako se stvari odvijaju jednog dana ce osvanut Ruski tenkovi usred Sarajeva jer ovaj islamski terorizam u sarajevu uzeo je maha. Taj islamski terorizam treba u zilama sasjeci. Privet bratji Ruski iz Serbski Respubljik i svim nasim Ruskim dobrovoljcima kao i velikom Ruskom piscu Limonovu
Ko vas pita uopce priznajeteli vi Kosovo? Ko vam to trazi? Koga uopce interesuje vase misljenje o Kosovu? Nikog! A dejtonski sporazum nije planiran u vidu Svedskog stola, kako ste ga vi do sada smatrali i konzumirali. Za razliku od Svedskog , sa Dejtonskog stola se mora sve pojesti i popiti. U svakom slucaju pc. bilo sta da cini i bilo kakvu politiku da vodi nema nikakvih sansi za opstanak iz niz razloga.
Vrijeme je i da Bošnjci pokažu želju za suradnjom s Rusijom, da se relacija sa Rusima ne svodi samo na Srbe, obzirom da je Rusija neizbježna i prisutna je najznačajnijet nakon 1948. godine.
Uvlakaći šta se stalno fatate Rusa.Nekada se to zvalo informbirovci i slati su na ljetovanje na Jadran.