Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi koji podrzavaju genocid...i slave ratne zlocine... su genocidasi...
Sta je bit ovog teksta. Da se kaze da je Theodor Meron zidov i da se time ostali amnestiraju ili sta. Sta je pisac htio da kaze.
Baš tako! Šta je poenta? Šta je poenta i one ceremonije nekakvog bratimljenja sa Jevrejima u Potočarima??? Nikada niko nije protiv Jevreja, posebno u Bosni. SVIJET IMA PROBLEM SA CIONISTIMA!!! Protiv Cionista je cijeli svijet pa o mi u Bosni!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čista propaganda i relativizacija od portala koji promiče ideje i htijenja onih što stoje na strani cionistickog Izraela. Stavili su odmah na naslovnicu a da nikada nisu objavili izvještaj unicefa o 13.000 zločinački umorene djece u Gazi.
Koliko samo dezinformacija u jednom tekstu!? Prvo je Informer napisao ispravku pogrešnog prenosa riječi u intervjuu, a zatim je i Iranska ambasada u Sarajevu iznijela stav o Genocidu. MI DOBRO ZNAMO KO JE POMOGAO ARMIJU BIH,I JEFINI DOSTAVIO KONKRETNO ORUŽJE, TU SE PRIČA ZAVRŠAVA.
Meni se sad vec povraca. Predozirao sam se kliksom i genocidom. I to je valjda normalno i jasno. Ali i dalje ulazim i citam. E ta patologija mi nije jasna.
Kada sagledam sve ovo danas, pomislim da je šteta što Hićko nije završio posao do kraja!
Da, znam da je Maron i baš zbog činjenice da je presudio Židov koji je uz to preživio holokaust ovu PRESUDU ZA GENOCID bi morali shvatiti OZBILJNO svi, pogotovo Srbi. Svaki normalan čovjek ne može generalizirati stvari, ali ako većina Srba stoji iza Mladića , Karadžića i Dodika, onda se može zaključiti da oni, kao većina ovu presudu smatraju lažnom i samim tim je potcjenjuju. To je tako.
Budala došla iz Teherana - pojma nema gdje - u sjedište SANU, pojma nema o MEMORANDUMIMA, MILOŠEVIČU , KARAĐIĆU I JOŠ LUPA GLUPOSTI O GENOCIDU U SREBRENICI.
Cionizam i judeizam ne treba stavljati u jedan kos. Judeizam je vjera a cionizam je politicki pokret, jedini koji trenutno “legalno” cini genocid. Najopsanija politicka ideja trenutno u svijetu!
Genocidasi jedni i drugi
Hvala bogu, i oni su pogubljeni i izgubljeni. I kod njih ima svakakvih. Poyy svim postenim i dobrim ljudima ovog svijeta, pravda je neizbjezna.
Samo da ponovim Theodor Meron, čovjek koji je preživio Holokaust, bio je taj koji je prvi izrekao presudu za genocid Radislavu Krstiću.
kako Klix brani izraelske genocccidase... 🤮
Teodor Meron je sudija i njegova presuda nema veze sa stavovima drzave Izrael i njihovih politickih predstavnika.To sto je on jevrej ne mijenja nista.
Kako se samo hushka okolo... a ovce na aparatima
Nit mrtvima mira nit živima nafake. BiH ukratko.
Kakve veze ima "genocidna cionisticka tvorevina" sa ovim tekstom 🤐?!
8000 ratnih zarobljenika ne moze uci u istu ravninu s onim sto su svabe napravili rusima ili zidovima. Zakon brojeva. Problem je sto nemate apsolutno nikakav identitet i sad ovo s genocidom u biti brendiranje samog sebe kao vjecne zrtve genocida sto je i smijesno i pogubno jer covjek uvijek mora sebe potvrditi kroz uspjeh a ne kroz pricu o bespomocnom porazu. Stvarate sami od sebe mentalne patuljke na taj nacin.
Mi identitet ne gradimo na lažima, za razliku od nekih naroda oko nas. Problem je vaš što identitet pokušavate sagraditi bjesomučno lažući i čineći zločine. Ima da bude rezolucija i neće biti kako vi hoćete i tačka.
Jesi ti čitao Bibliju, Kur'an ili slično?! Trebao bi. Tamo stoji:" Ko ubije jednog nedužnog čovjeka, kao da je ubio čitav svijet!" Vi ste pobili preko 8000 nedužnih civila, i još se s time ponosite. Valjda stati nekad pred Bogom i odgovarati! Tu neće proći srpska lažna propaganda! Ne razumijem nikada ljude ako se tako nazvati mogu koji na tuđoj nesreći grade svoju sreću. Stići će i vas i njih nečije suze Srebrenice, Palestine i svih nepravdi ovoga svijeta.
naravno sudija Meron ono nisu jevreji to su cionisti okupatori i ljudske zvjeri sarajevo zivi sa svojim sefardima stotinama godina
Koje platio klix da brani zidove ?