Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mile u komi,cetnici kukaju pricaj mile pricaj srbi mame vam jebem
slavices al onog kurca panteliju,al nepostojecu republiku neces garant
Manji entitet je sazidan na genocidu, ratnom zločinu, urbicidu, kulturocidu, teškim kršenjima Ženevskih konvencija i inim drugim zločinima i kao takav je osuđen na propast, jer jednostavno nije moguće da jedna tvorevina koja je nastala na takav način prihvati savremene demokratske principe na kojima počivaju zapadne demokracije, što evo i sada demonstriraju. Pandan tome bi bio da su saveznici nakon Drugog svjetskog rata osudili Njemačku za genocid i ubistva a ostavio im Treći rajh.
ako nije za cvarkw mozda je za slaninu xD
Stav EU da je odluka u Mostaru trebala davno biti sprovedena, ali. . . . Sejdic Finci isto tako, ali. . .. itd
svi srbi u bednoj drzavi...beogradski pasaluk jede samo crni luk, takva im je sudbina srbija sirootinja...vojvodinu uzdt jebo ih drug tito i na kraju srpskoj snasi tribit vaši.
Ja mislim da je njima dosta ova izjava "manji entitet", ostalo je totalno nebitno :) manji entitet hahaha.
nek ustavni sud zaveže si odluku za neku stvar, to čika dodo kaže
posrbice na aparatima drugi dan
Kmeeeeeeee kmeeeeeeee
Ne budul postovali odluku suda prekrsit ce dejtonski sporazum...a onda oluja i oslobodit okupirani dio teritorije...
I rahmetli Alija je 1991 govorio da rata nece biti...Ima bosankih sinova,gazija i patriota koji ce da nastave tamo gdje smo zaustavljeni 1995...A ti i tvoji istomisljenici ako vam je svejedno da vam se cetnici seru po glavi slobodno mozete napustiti BiH...Oni koji nisu spremni da zaustave ovo sto nam cetnici rade od dejtona pa na ovamo nisu ni zasluzili da gaze sveto nam Bosansko tlo! Al ja ti garantujem da ima ko da ratuje ...ustvari to nece ni biti rat,bit ce gotovo za sedmicu dana! Jer cim pukne ima da se cetnici razbjeze ko zecevi...znamo kako su napustili republiku srpsku krajinu :-)
Mislim da nepismeni nisu vojno sposobni,tako da alibaba i ovaj put možeš da uživaš u podrumu ili negdje u izbjeglištvu.
A čiku Dodu zabole ona stvar šta EU misli... Definitivno ima veća muuuda od Baketa...Svejedno,oba su ista govna.....
Da vidio sam ta muda oko refernduma. ...sjeca li se iko referenduma dodikovog?
Nerazumijem nista kao prvo kaze se Dan bosanskohercegvackog entteta Rsa!!
kakav apsurd... nepostivanjem Ustavnog suda - oni ne postuju i krse Dejtonski sporazum i Dejtonski Ustav, u koji se zapravu kunu... ako se ne sprovede ova odluku Ustavnog suda, ovdje vlada anarhija - zvanicno to treba proglasiti i iskoristiti kako bi se ukinula genocidna tvorevina.
upravo na to ide i laktasenko vjerovao ili ne
Vaš OHR ima najveće ovlasti u BiH, i šta su uradili? Samo se ugrađivali u pljačku državne imovine, zajedno sa domaćim političarima-bankarima-tajkunima.
hahahahahah ĐIKANI na aparatima :)))))))))) puna podrška ustavnom sudu bih!
joj mi Srbi se uplasili bas xD
bas me zanima ocel dodik birati izmedju patriotizma ili love na racunima...
ko pita EU nesto??? nek se zicom ogradjuju.