Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve i jedan inspektorat najveca gamad sto postoji, od poljoprivrednih do trzisnih. To je sve naviklo da dzaba jede i pije gdje god se pojavi (i po mogucnosti i kuci ponese), samo nalaze nacine da izbjegnu bilo kakav rad i odgovornost. Interesantno je kako je 9 od 10 inspektora IDENTICNO po mentalitetu, ko da ih neko trenira da budu uhljebi i pijavice po kalupu. Ovo govorim iz direktnog iskustva u radu sa istima.
što inspektroi ne nadgledaju koje firme rade za praznik i ne pišu kazne nego dozvoljavaju da poslodavci iscjede radnike. samo mi u državnim firmama imamo slobodne dane što nije fer. dakle inspektori jebalo vas više vaše slobodno vrijeme koje koristite za primanje mita. kaznite i poslodavce samo za jedan praznik pa da vidite kako će poštovati odluke. čuj federacija proglasila neradne dane, a svi privatnici rade. dakle zakon i federacijua ko vas jebe
A ti si u državnoj firmi, ha? :)
Faruk Caluk podrumas
pod hitno sastaviti komisiju...koja ce nadgledati inspektore...da ne bi koverte radile....
A onda komisiju koja ce nadgledati komisiju za nadgledanje inspektora.
@NTK387 A onda i visokog predstavnika da sve to nadgleda.