Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedbenici Genocidne politike...zele da se Genocid Relativizuje.prije ulaska u Eu.Da se medjunarodne presude minimoziraju.Ovo je politika sa posljedica na duze staaze.Ocekivati je isto sa Hrvstske strane.Samo Hrvatska to cini hinjabo.
Stavite i Bakira na crnu listu. U SDA su sada plaho ljubomorni, jer ispade da se samo Dodik bori protiv mrskog Zapada.
Idite u rusiju, to vam je ljubav, samo pazite se samoubitstava iz zasjede
Prvo ih pohvalite za doprinos i uspjeh na Eu putu .., A , onda ih stavite na C.l , i mirna BiH.., 🥴😡
svaka cast samo sankcijr i zabrana ulaska u SAD to ih max pogadja
Ovo neki polu čovjek polu reptil
Nabijem na onu stvar i ove iz state departmenta i ove iz šumske i poserem.
Kakva je ovo animacija
Ovo mogu riješiti sve trojaneri probosanskim blokom i koalicijom sa SDS-om izbaciti sve i jednog ministra terorističke SNSD ali trojaneri neće ne smiju jer im Dodik maše ispred nosa da dokazima Europola i može kad hoće da ih hapsi jer kontroliše SIPU.
Niđe veze tvoja priča, tvoja SDA je 20 i nešto godina lizala guzicu Dodiku
Nije istina najbolje vrijeme je bilo u koaliciji SDA i SDS pogledaj malo ministre tadašnje kako su radili za BiH bolje i od Bošnjka npr Šarović i Mektić, jesi li nekad čuo od nekog iz SDS da opsuje genocid da prijeti ratom svaki dan nisi. A kad spominješ koalicije SDA i SNSD tada je Dodik potpisivao ANP i NATO put bio miran ko bubica rušio crkvu izbacivao zastavu tzv rs-a iz Predsjedništva.
Nasekirali ste ih
A onda ih naši postave na funkciju i Schit odobrava
Ameri mogu sve oni su i napravili RS. Ako neki živi sa idejom da će ovdje biti jedna zemlja ravnopravnih građana to je zabluda. Ameri su napravili tako da ova zemlja lici na Kipar. Možda bolja opcija jer nema zida. Sad što nekome smeta što se RS zove RS neka pije leksaurin jbg to je Alija potpisao. Neće RS nestati zbog Dodika, nikome 90 tih nije bilo do Bosnja a Siptari su dobro platili ovo što imaju
Tzv rs mora nastati, nešto nastalo na progonu ubistvima i genocidu nema dug vijek ukinuće je neko od srpskih političara kad pokuša izjaviti nezavisnost a neko će to kad tad pokušati. Ameri da su stvarali tzv rs nebi ga zasuli osiromašenim.
Ameri sankcionisu, cetnicima cast i ponos, Bosnjaci se medjusobno optuzuju, kad ce se SDA hrabro pregrupise, osnuje savez Bosnjaka i zbaci ove cetnicke politicare sa vlasti, preuzme kontrolu u rs, i drzavu vrati pod svoju ruku?????? KAD CE ALO, JEL VRIJEME?
Pozivam visokog predstavnika christiana schmidta
Samo bosnjacima namecete i montirate afere, srbima i hrvatima osim nebitnih sankcija nista ne mozete
Ameri se sekiraju i osuđuju a nama svejedno,hehe...lud-zbunjen