Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi dobro da State Department provjeri da li je sve u redu sa Inckom.Mi u BiH ga zadnjih 10 godina nit cujemo nit vidimo. Koliko se sjecam on je Visoki predstavnik sa bonskim ovlastima,a interesuje me da li on snosi i dio odgovornost za katastrofalno stanje u BiH.
Pod prvo narod u BiH je nepismen jer služi kao ovca ovim kriminalcima koje kofol vode ovu zemlju. I tom polupismenom narodu možeš sve da uvedeš jer on je kao ovca koja bleji za šaku soli.
INZKO JE PREDUGO I PREVIŠE ZABRINUT ZA OVU SITUACIJU IISLIM DA MU TREBA DATI ŠESTOAPRILSKU NAGRADU I DIPLOMU AKADEMIJE SCENSKIH UMJETNOSTI, JER PREDUGO JE NA SCENI NI PRSTOM DA MSKNE A IPAK OPSTAJE
Mi smo iskorumpirani cim izadjes iz pm nosis doktoru poklon sto je odradio kao fol neki posao a u stvari radio za sta je placen. Krenes ispite stela, polagat vozacki stela, vadit krv stela, u opstinu stela. Nije do onih sto uzimaju, do onih je sto podmicuju a to radi 80% naseg stanovnistva
Hvala EU, medjunarodnoj zajednici, Americi sto su doveli nacionaliste svima nama za vrat. Normalna stvar je da kada dovedes nacionaliste da ce pljackati drzavnu imovinu, uzimati kredite. Cvjeta kriminal u svakom segmentu drustva. Pogledajte sve balkanske zemlje, svi se guse u korupciji. Nacionalizam, religija i korupcija su 3 najjaca orudja za kontrolu ionako polupismene ili totalno nepismene populacije.
Pa najviše je korupcije gdje se vrti najviše NOVACA !!! Pa Kanton SARAJEVO vrti ko cijela BiH !!!
Korupcija vlada u BiH otkada su nacionalne stranke na vlasti.
Jah i sta s tim?
hvala vam , vi ste nam dali VSTV, koje bita tuzioce i sudije , hvala vam
pritisci na medije? kliks je u sluzbi sda od koje je i placen, citajuci kliks neko bi pomislio da ce ovdje sutra poceti rat
NETREBA DA SE VI BRINETE NI ZA MEDIJE NIZI ZA TUŽILAŠTVO, SVE JE TO SREDIO G.din BARTH VEČ ODAVNO.SVI SU MEDIJI POD VAŠOM KONTROLOM, KAO I PRAVOSUĐE I SVI ,,GLAVNOVODEĆI,, POLITIČARI, KOJE NAVODNO NARID BIRA, A UISTINU IH BI POSTAVLJATE, A ZATO I NISTE HTJELI DA BUDE ELEKTRONSKO GLASANJE I KONTROLA ISTOG .VI STE KOLOVOĐE SVEGA ŠTO SE ZBIVA NA OVIM PROSTORIMA.OKUPATORI.
Koja ljudska prava? Ja ih ne vidjeh jos .
Šta serete kakvi crni pritisci na medije. Piše i sere ko šta hoće . Avaz prvi samo sto Aliji kosti mrtve nepsuje. Bljuje ko koga stigne , piše ko šta hoće. Izmišljaju lažu seru svi . Od Avaza , Radio Sarajevo, slobodna bosna , ovi mahalaši. Ma grebe zbunjen ludog a ne lud zbunjenog. Dajte i jedne medije koje su napadnute . Posle rata neznam da su 2 novinara pretucena a kamoli ubijena(mozda grijesim jer nisam cuo). I to što su lagali .
Vi ameri će te nekom srati p..... vam materina. Vi nekome demokratiju uvodit a najveća zatvorska nacija. Pravite od nas sinaola kartel. Lažni neprijatelj ameri prljavi
U BiH korupcija?????. Opet su Ameri nešto pogriješili
Ne mi smo postena drzava sudeci po BIH sudovima i tuziocima.
kao ono, nismo znali da nam niste rekli?!
Čuj pritisci na medije...em što velika većina medija pripada strankama,em što šire veću mržnju nego iko sa populistickim izvještavanju
Jedno pitanje za sve SDA uhljeb Bosnjake, ako vladate 25 godina i u tih 25 godina Bosna stagnira i propada, korupcija i kriminal najveca u cijeloj Europi, obrazovanje najlosije u Europi, pa za Boga milog ko je za to kriv. Jesam li ja kriv, je li moja nana Hatidza kriva?
@JDerrAQ Sta si se bote uzbudio...istina boli?! Ako ti gazde propadnu, nema vise sendvica guzovace....Covjek te fino pita :Vladate 25 godina sa svojim -bolje podobnim nego sposobnim- kadrovima, i sve ste unistili i pita jel kriva nana ili SDA? Pitanje je jednostavno.
@JDerrAQ Pobjedzuju stalno iste nesposobne nacionalisticke stranke,tako sto kradu glasove i namjestaju izbore.Narod vas je procitao i zato je masovni egzodus gradzana BiH u druge zemlje. Kontas botu ili ti trebam crtati ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)