Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA KO GOD PROVEDE NEKO VRIJEME U BOSNI,VRLO BRZO SHVATI RELACIJE I VIDI KO SU MUSLIMAJMUNI,OVO STO JE REKAO BIVSI AMBASADOR USA JE POSVE REALNO I ISTINITO,A MUDJOSIMA ISTINA NIKADA NIJE ODGOVARALA ! RIJESENJE JE PODJELA TO VIDE SVI KOJI SU REALNI ,SUZIVOTA HRISCANA I ISLAMISTA NEMA !
Najeo se ti ambasadore gooovannn....aaaaaaa. Koliko su ti doveli kurvic...aaa ujke i cete da imas svoje misljenje, Kakva je to nova usran...a tv 1. je li Haretova ?????
Pa pobogu Bosnjaci, kako vi mislite sacuvati Bosnu i Hercegovinu a ovako pljuvati po onima od kojih vam realno i zavisi njen opstanak?
za deset godina iz raske ce se odseliti put fildzana bar jedno 20 000 do 50 000 muslimana. ne postoji problem u raskoj. a sto se tice herceg bosne,sigurno dobija svoj entitet vi se u svakom slucaju necete vracati u srpsku i hrvatske delove. tako da za deceniju ili dve,posto sve su manje sanse i zelje da evropa i amerike ulazu napor ovde. do vidjenja muslimani
RS je propustila šansu \'95, kad je potpisala Dayton... A HB se već odavno ugasila...Tako ti je moj pasha solidni, mrka kapa...
Kao i Republika Srpska i Herceg Bosna!
sta ima, nisam te prepoznao...:-) Ovako se priča od \'92 i šta? P.S. Šuška se, i to opasno, da bi Sanžak mogao dobiti široku autonomiju, kao što je nekad imalo Kosovo... A u pogodnom trenutku će i Sandžak krenuti putem kao i Kosovo... samo laganini i opušteno...
sto je nesto blaga ova reakcija...
naravno da ima.... da i meni plate, i ja bih govorio kao Monty... pa on je prije par godina pisao za Avaz (za dobre pare, naravno)
ono sto se godinama vec prica po kuloarima svjetske siplomatije polako izlazi i u manistream. nije mongomery jedini, ima ih tu jos, kisindzer i ostali.
sta nam ovo rade moj nedime
Priče ove sadržine će se sve češće pričati. U početku od bivših a kasnije i od aktuelnih diplomata. Jasno je da Montgomery ovo nije rekao slučajno. Tako to počinje